Mojn borgmester H.P. Geil


Mojn borgmester H.P. Geil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Haderslevs borgmester, der er formand for VUC Syds bestyrelse, siger, at posten er yderst krævende med et stort ansvar, der kræver masser af forberedelse, og man skal vide, hvad man har med at gøre.

Det er meget interessant og især når der tales om skandalerne omkring VUC Syd, men han forlader posten som formand, da han har udsigt til en ny post i kommunekontaktrådet i Syddanmark.

I den sammenhæng er det relevant at se på blot enkelte forhold, som borgmesteren har ført sig frem med.

På et borgermøde 29. november i Skrydstrup siger borgmesteren, at kommunen/han først lige har fået at vide, at nogle støjgrænser overskrides. I et referat fra et møde afholdt helt tilbage til 8. juni står der, at støjgrænserne ikke overholdes.

Borgmesteren lyver.

Hvis man som borger får afslag på aktindsigt, oplyser kommunen, at man skal betale et gebyr på 900 kroner, hvis man vil klage over afgørelsen.

På den baggrund spørger jeg skriftligt om det er korrekt, da jeg mener det ikke koster noget.

Haderslev Kommune svarer: Det koster 900 kroner.

Sandheden er: Klager over aktindsigt koster ikke noget.

Igen løgn.

Over for Statsforvaltningen benægter kommunen en ting, men over for ombudsmanden understreges det stik modsatte.

Igen løgn.

Haderslev Kommune anmodes gentagne gange om aktindsigt i en bestemt sag, men nægter aktindsigt med den begrundelse, at jeg bor for langt fra Kastrup Tiset Enge. Pludselig er der indført et afstandskrav for aktindsigt, når det drejer sig om vindturbiner.

Løgn?

Borgmesteren er orienteret og anmodet om at tage afstand fra løgn, og at sagsbehandlingerne og manglende reaktion på mine henvendelser tolkes som om, at borgmesteren ikke tager afstand fra løgn, og at der på den baggrund i relevante kredse og medier vil blive gjort opmærksom på de forhold.

Konklusionen er ganske klar. Borgmester H.P. Geil har på ynkelige vis igen valgt et af magtarrogances mest hykleriske våben: tavshed.

Det fortjener hverken Haderslev Kommune, os borgere eller de berøringsflader (kommunekontaktrådet i Syddanmark) borgmesteren eventuelt fremadrettet må få.

Da jeg i forbindelse med en reception for nylig rakte hånden frem, for at ønske godt nytår, beholdt Geil sine hænder samlet og udtalte noget tøsefornærmet, at han ikke ville give mig hånd/sige godt nytår.

Mojn borgmester H.P. Geil. Godt nytår Haderslev.

Mojn borgmester H.P. Geil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce