Lyt til dit bagland, Løkke


Lyt til dit bagland, Løkke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Jeg er oftest uenig med Venstre-folkene. Men der skal nu lyde et bravo, når en række lokale Venstre-folk går op imod udsigten til en dårlig beslutning fra deres formand. Det gælder formanden i Region Syddanmark, Stephanie Lose, og Herning-borgmester Lars Krarup. Blandt mange andre i Venstre siger de et tydeligt nej til Lars Løkkes planer om at centralisere vores sundhedsvæsen.

Jeg er helt enig. Lars Løkke har centralisering nok på sit politiske cv. Tag bare kommunesammenlægningerne.

Vores sundhedsvæsen har ikke brug for flere skrivebordsøvelser eller at det skal være et råd af embedsmænd fra en styrelse i København, der bestemmer over sundhedsvæsenet. I stedet er der brug for mere kvalitet og tid til at medarbejderne kan give behandling, pleje og omsorg. At man kan snakke med en læge eller en sygeplejerske, når der er noget, man er i tvivl om. Og nogle gange tage den samtale en gang til.

Derfor har Socialdemokratiet foreslået at ansætte 1000 flere sygeplejersker over de kommende år. Vore medarbejdere i sundhedsvæsenet skal opleve mere frihed til at forvalte deres fag i hverdagen. Der er også brug for, at man ikke altid skal køre langt for simple operationer eller undersøgelser.

Så lyt nu til dit bagland, Løkke. Drop centraliseringsplanerne. Og lad os i stedet sørge for at give mere tid, kvalitet og nærhed i vores sundhedsvæsen.

Lyt til dit bagland, Løkke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce