Læserbrev: Genudsendelse af vindmølledrama


Læserbrev: Genudsendelse af vindmølledrama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Dramaet omkring vindmøllerne i Kastrup Tiset Enge fortsætter. Henrik Steen-Knudsen som var rådgiver i fiaskoprojektet med 39 møller forsøger igen. Denne gang skal afgørelsen baseres på fakta. Han siger, folketinget støtter landvindmøller. Det passer ikke. Folketinget vil fordoble kapaciteten på havet og halvere antallet på land. Steen-Knudsen angiver at Danmark skal være fossilfrit i 2030. Det passer heller ikke. Målet er inden 2050.

Hvis byrådet siger nej til luftkastellerne, mener Steen-Knudsen byrådet er nødsaget til at genåbne Ensted Værket. Mage til fantasitrussel falder byrådet næppe for.

For at forstå denne aggressivitet skal man vide, at Steen-Knudsen er mislykkedes tidligere. Han repræsenterer en forening der hedder GPP som er delvis ejet af AP pension. GPP har adresse på Ærø hos Rune Schmidt. De arbejder sammen på Ærø Miljø og Energikontor, der er et af mange, som miljøorganisationen VedvarendeEnerg i (VE) plantede rundt om i landet. VE dannedes under andet navn af Tvind samt nogle højskoleforstandere. Der er ledelsesfællesskab mellem VE og PlanEnergi, der udførte den første VVM redegørelse.

Da VVM redegørelser øjensynligt koster millioner, da Kræftens bekæmpelse har fundet sammenhæng mellem vindmøllestøj og sundhed og da projektet først efter kommunens godkendelse kan søge om støtte i udbud med andre projekter, er det ufatteligt Pensionsselskaber sætter pensionsopsparernes formuer på spil, og det vil være uforståeligt og utroværdigt, dersom kommunen igen vil satse flere hundredtusindvis af skattekroner på luftkasteller med fare for borgernes helbred og ødelagt natur.

De forsmåede lodsejere må kunne få deres tab godtgjort af de rådgivere der også den gang svigtede.

Læserbrev: Genudsendelse af vindmølledrama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce