Lad dem dog blive derhjemme


Lad dem dog blive derhjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: For nylig er det dokumenteret, at kun 12 procent af de kvinder, som er kommet til Danmark fra Syrien, er i arbejde efter tre år, og for andre nationaliteter er tallet endnu lavere. For somaliske kvinders vedkommende er det tre fjerdedele, som ikke er i arbejde.

Det kommer sådan set ikke bag på os. Det nye er, at minister Inger Støjberg og andre, heriblandt statsministeren, nu vil have ikkevestlige kvinder ud på arbejdsmarkedet i lighed med de danske.

"Man har pligt til at bidrage, så godt man kan," siger ministeren. Hvilket lyder umiddelbart rimeligt, men hvordan skulle det kunne ske?

En integrationskonsulent udtaler: "Mange af dem (kvinderne) synes, de har en stor opgave ved at gå hjemme og passe familiens fire børn. Og hvis de samtidig skal lære dansk, synes mange af dem, at det er nok."

Det er på ingen måde svært at sætte sig ind i. De kommer fra en kultur, hvor det er normalt, at en kvinde bliver forsørget af en mand, og manden tilslutter sig som familiens overhoved. Hvorfor skulle man dog have noget imod det? Problemet opstår, når de uden skrupler lader sig forsørge af det danske samfund, selv om de på ingen måde står til rådighed for arbejdsmarkedet. Det falder dem tilsyneladende på intet tidspunkt ind at hævde deres etniske stolthed og ære, som man ellers har hørt en del om, ved at afvise at lade sig forsørge at det danske samfund. Af arbejdende danske kvinder og mænd. Modstanden i parallelsamfundene mod dansk kultur og danske værdier er ikke eksisterende, når det drejer sig om cool cash.

At påberåbe sig sin kultur som grund til ikke at arbejde uden for hjemmet, er svært i velfærdssamfundet, hvor det forudsættes, at alle yder for at kunne få. Men hvad kan man gøre? Mange indvandrere tror, at pengene kommer fra FN. Formentlig er de ligeglade med, hvor de kommer fra, bare de kommer. Det er derfor, det råber til himmelen, at etniske danskere som noget naturgivent skal arbejde hårdt for at forsørge folk, der hverken vil eller må tage arbejde i henhold til deres kultur. Løsningen på dette paradoks er enkel: Lad dem dog blive hjemme, vel at mærke uden at modtage penge fra staten. Det har aldrig været tradition i Danmark, at husmødre blev aflønnet af staten.

Lad dem dog blive derhjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce