Kostbart Obamabesøg


Kostbart Obamabesøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Skatteydere i Kolding må gribe til lommen, så bl.a. politikere og kommunaldirektøren kan møde Obama.

Journalista.dk citerer en embedsmand, der på politikernes vegne fortæller, at politikerne og kommunaldirektøren deltager i arrangementet i Koldings interesse.

Derfor betales der ikke skat af billetternes værdi (17.500 kroner), der normalt vurderes som frynsegode.

Der er bevilget 750.000 kroner som skal bruges til markedsføring af arrangementet med Obama. Til gengæld får de billetter til en samlet værdi af 192.500 kroner.

Business Kolding, der fortrinsvis er finansieret af skattekroner, vil ikke offentliggøre økonomien, så skatteyderne kan se, hvad deres penge går til. Den nette sum af 17.500 kroner er prisen pr. billet, som Business Kolding har solgt.

Politikere fra Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten stod bag denne tidlige "julegave" i form af skatteyderbetalte billetter. Kommunaldirektøren inklusiv, der skulle have en årlig indtægt, på mere end 2 millioner kroner.

Man kunne med rimelighed konkludere, at han ville have råd til at betale billetten af egen lomme. Men det mener hverken han selv eller politikerne i økonomiudvalget under ledelse af en venstreborgmester.

Kostbart Obamabesøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce