Kommentar angående EfB


Kommentar angående EfB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Tak til Ole Bruun for kommentaren "Mens vi venter på en angriber - eller to". Man kunne godt ønske sig, at flere, der udtaler sig negativt om EfB`s måde at gribe tingene an på, også ville gå lidt dybere i analysen af John Lammers indsats, i det store arbejde det er at få EfB på fode igen efter flere års slingrekurs.

Jeg vil gerne fremhæve Ole Bruuns måde at skrive på. Det er helt tydeligt, at han magter at gå om bag ved ledelsen og cheftræneren og er i stand til at vurdere, om f.eks. leje af Kristian Riis fra MCM er en fornuftig investering. Alt for ofte hører vi en negativ udtalelse som: "Ja, det er typisk for EfB at hente en skadet spiller". Sådan udtaler man sig, hvis man ingen indsigt har i, hvad der foregår i situationen. Vi er nok mange, der forfalder til lette kommentarer.

Jeg synes, at den nuværende ledelse griber tingene forsigtigt an og tydeligt tænker langsigtet. Selvfølgelig vil vi alle gerne skrive kontrakt med en angriber fra øverste hylde, men kan vi anvise pengene? Vi vil gerne finde den helt rigtige direktør, men hvor er han? Og hvad må han koste?

Sådan kunne man nævne mange andre ting, men jeg er meget tilfreds med John Lammers ledelse og besindighed. Lidt forsigtigt kunne man måske ønske, at hele trænerteamet var lidt mere "levende" på sidelinjen.

Til sidst en stor tak til alle trænere og spillere for en fantastisk indsats. Sammenhold gir' resultater.

Kommentar angående EfB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce