Ja hr. Kofod, skyd skarven


Ja hr. Kofod, skyd skarven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: For nylig skrev Peter Kofod Poulsen (DF) i et indlæg her i avisen, at vi skal skyde skarven. Det er jeg helt enig i.

Og allerede i juni 2016 udsendte miljø- og fødevareministeren en nyhed om en ny forvaltningsplan, som gør det muligt at regulere skarven. Med den kan skarven skydes i en længere periode end førhen.

Den nyhed er vidst ikke nået frem til hr. Kofod, som i sit indlæg opfordrer til at gøre det muligt at regulere skarver. Det er allerede muligt i dag.

Så i stedet for at bruge tid på at skrive spørgsmål og opfordringer til miljø- og fødevareministeren, som Peter Kofod Poulsen hævder i sit indlæg, at han har til hensigt at gøre - ja, så kunne han jo bruge tiden på selv at skyde nogle af de skarver, han så gerne vil af med. Vi har nemlig sørget for, at der er jagttid på dem netop nu.

Jeg er enig med Peter Kofod Poulsen i, at vi skal begrænse skarven, så den ikke udtømmer danske vande for fisk - særligt for sjældne, truede fiskearter såsom snæblen. Jeg er enig i, at vi skal kunne regulere skarven gennem jagt. Det kan vi heldigvis også i dag - og derfor er jeg ikke enig, når hr. Kofod vil stille spørgsmål til miljø- og fødevareministeren om en problemstilling, vi allerede har taget fat på. I stedet burde han tage fat i DF's miljøordfører - eller mig - så skulle vi nok forklare, hvordan reglerne for skarven er.

Ja hr. Kofod, skyd skarven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce