Fanget i regler


Fanget i regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læsebrev: Henrik Bach Mortensen, direktør i Ledernes Landsorganisation, havde et indlæg her i avisen den 11. marts. Han er af den opfattelse, at Danmark skylder den australske oboist Rachel Bullen en officiel undskyldning.

Er det tilfældet, skal amerikanske gæsteprofessor hos CBS i økonomi Brooke Harrington vel også have en officiel undskyldning? Begge kvinder blev "fanget" i nogle regler i udlændingeloven.

Udlændingeloven er efterhånden et kludetæppe af forskellige love og bekendtgørelser? Det er selvfølgelig trist med snørklede love, men i bund og grund skyldes nogle af de snørklede regler vel et bolværk mod udenlandske, muligvise lykkeriddere, "veluddannede" udlændinge med fine diplomer?

Udlændinge som vel blot vil have en bedre tilværelse for sig selv og familien. Der er vel eksempler på, at "veluddannede" er kommet til landet, men deres uddannelse kunne ikke bruges i det moderne erhvervsliv, hvorfor de er endt med et arbejde som opvaskere eller taxachauffører?

Jo, de to kvinder har krav på en undskyldning, men den skal komme fra de to kvinders arbejdsgivere, som burde have sat sig ind i reglerne og givet de to kvinder den nødvendige vejledning. Herunder søgt om en dispensation, som der mig bekendt er mulighed for.

Det handler vel bare om at udvise rettidig omhu for at sikre Danmarks omdømme ude i den store verden?

Fanget i regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce