Et diktatur styret af klovne


Et diktatur styret af klovne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men nu er det klovne-tænkningen, der fører det store ord: Hvis andre ikke er som mig, bør de undertrykkes, slås ned, spærres inde, rejse bort.

Avisen afspejler hver dag et samfund i total opløsning. Normløse typer klæder sig ud som deres latterlige forbilleder fra skrækfilmene og overfalder tilfældige, selv spædbørn. Fra motorvejsbroer kastes der fliser mod bilerne. Dagens seksuelle overgreb har sin faste spalteplads i avisen, der også underholder med stribevis af hjernedøde citater fra internettet, en regulær losseplads for ondskabsfulde ytringer mod hvem som helst.

At holde menneskelivet helligt og værne om andres rettigheder kan snart være en by i Rusland. Indtil for relativt få år siden var det ellers noget, vi var kendt for i Danmark. Men nu er det klovne-tænkningen, der fører det store ord: Hvis andre ikke er som mig, bør de undertrykkes, slås ned, spærres inde, rejse bort.

Desværre er avisens leder 26/10 endnu et symptom på samfundsudviklingen. Her er hverken klovnemaske eller opfordringer til vold. Der argumenteres ligefrem med at "lemlæstelse må høre op", og hvem kan være uenig i så nydeligt et synspunkt? Alligevel er tankegangen totalitær.

Jøderne skal forbydes at gøre som Josef og Maria gjorde med Jesus på ottendedagen. Jo, for der er en eller anden inkompetent muslimsk læge, der hverken kan håndtere graviditeter, fedtsugning, tarmslyng eller omskæring. Og omskæring af piger og drenge er det samme (sådan). Derfor skal jøderne selvfølgelig forbydes at fjerne en hudlap på deres drengebørn, uanset om de kan finde ud af det eller ej.

Logikken i lederen synes at være, at flertallet altid har ret. Og hvis jøderne må forlade Danmark, er det "deres valg og ikke vores", skriver Peter Orry, og vasker sine hænder.

Men er vi parate til at overgive et samfund med religionsfrihed til det normløse samfunds logik: Mennesker må stå for, hvad de vil, så længe de bare står for det samme som de stærkeste? Er det ikke faldet lederskribenten ind, at den kristne tradition, som JV dagligt bryster sig af på side 2, er helt anderledes rummelig?

De ti bud var bærende fundament i opbygningen af det danske samfund. Det er derfra, vi har den jødisk-kristne helligholdelse af livet, givet til jøderne og videregivet til os.

Lad os ikke kvittere med et klovnediktatur, der fordriver anderledestænkende. Den fornøjelse bør vi ikke lade voldsmændene og hadskribenterne få.

Et diktatur styret af klovne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce