Et berettiget udsagn


Et berettiget udsagn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Roses den som roses bør, hedder det i en gammelt udsagn. Og derfor skal JydskeVestkystens chefredaktør Peter Orry også i denne uge 34 havde den ros, der kan tilkomme ham, for sine lederord i JydskeVestkysten den 19. august.

"Derfor er det spørgsmålet, om ikke de mange optog har overlevet sig selv og måske endda virker mod deres hensigt", skriver Peter Orry om det store Copenhagen Pride Week optog, der udfoldede sig i de Københavnske gader for nylig, og som vi alle fik at se gentagne gange via. bl.a. tv. Disse optog, som nu også de fleste af vore store provinsbyer har, og som endda små byer nogle steder kan stable på benene.

Det Københavnske optog er dog det vildeste og mest smagløse. Det er utroligt, at normalt tænkende og fungerende mennesker, kan få sig selv til i den grad at gå amok, og iklæde sig smagløse kostumer, som i mere eller især mindre grad skjuler deres normale identitet, så de fremstår og opfører sig som rablende skøre. Godt vi har demonstrations ret i Danmark.

Det er et tegn på vores demokratiske samfunds orden. Men når demonstrationerne udfolder sig som Pride optoget i København, så er det en opvisning af det rene glade vanvid. Og så er det godt, vi har et medie med en chefredaktør, der kan sige ord og give udtryk for meninger som understreger danske borgeres frisind, i en selvjusterende og human form.

Et berettiget udsagn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce