En syg psykiatri i dyb krise


En syg psykiatri i dyb krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: En DR-dokumentar onsdag aften udstiller i den grad de danske psykiatritilbud til psykisk syge som værende inkompetente, uduelige og umenneskelige!

Vi overhørte forløbet omkring en nordjysk, dygtig købmand og familiefar, som meningsløst blev stukket ned af en syg galning, som skulle være stoppet af systemet inden hans ugerning.

Den unge mand, som stak, var så psykotisk og umedicineret, at han i princippet i sig selv er uden skyld. Han levede i en egen forfærdelig verden af paranoia og akut sindssygdom. Det skulle så gå over en dygtig familiefar.

Problemet er systemet i den danske psykiatri. Kun få læger ønsker at videreuddanne sig til psykiater. Det betyder i den grad, at vi i Danmark har polakker, rumænere og indere som "hjernevridere", som gang på gang udskriver røde piller uden egentlig behandling.

Det skal også siges, at presset på det psykiatriske system er enormt. Flere og flere danskere knækker i dette her hurtige samfund.

Regionerne har en stor skyld i den uheldige udvikling med for tidlige afslutninger af forløb og behandling. Alt for få ressourcer er afsat til et område i en uhyggelig udvikling. Vi har langt fra set det sidste mord fra en stakkels, psykisk syg person.

Regionerne har gang på gang vist deres uduelighed inden for deres indsatsområder. Derfor landspolitikere: Nedlæg det fedtlag af politikere, som ikke er deres løn værd!

En syg psykiatri i dyb krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce