En stor grå masse


En stor grå masse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: På Dalsmark Plejehjem var mange byrødder, personale, beboere og pårørende samlet for at diskutere plejehjemmets fremtid. Uden at kommentere sagen som sådan, vil jeg påpege, at der var mange sobre og velbegrundede indlæg og det meste af mødet var holdt i en sober tone, hvad enten man var enig i byrådets beslutning eller ej.

Der var dog en politiker, Daniel Staugaard, som i den grad rystede mig med sin udtalelse om at de andre plejecentre i kommunen er en stor grå masse.

Det var en arrogant og nedvurderende udtalelse af en byrådspolitiker, som jo er arbejdsgiver for alle ansatte i kommunen. Det tyder på, at han ikke ved ret meget om, hvad der foregår rundt omkring på kommunens plejecentre og ikke kender til praksis.

Det nyvalgte ældreråd har været på rundtur til alle kommunens plejecentre, hjemmepleje - og sygeplejedistrikter for at høre og se, hvad de står for og hvad der foregår. Det har været en stor oplevelse for medlemmerne og jeg vil opfordre alle nyvalgte seniorrådsmedlemmer at tage den samme tur rundt. Høre lederne fortælle om deres visioner og holdninger og opleve personalets engagement.

Jeg synes, at Daniel Staugaard skylder personalet en undskyldning for sin udtalelse.

SVAR

Jeg mener, at den kommunal plejesektor i Sønderborg Kommune gør et godt stykke arbejde, og det kan bestemt være en farverig oplevelse at bo på et af de kommunale plejecentre. Jeg mener dog, at der skal være et privat alternativ, da de kommunale plejecentre jo alle er underlagt den samme ensrettede kommunale styring. I den kontekst udtalte jeg "...den ensrettede grå masse i kommunen", som et sprogligt billede af noget som er ens. Jeg undskylder, hvis jeg har trådt nogen over tæerne.

Daniel Staugaard, Sundgade 6, Egernsund

En stor grå masse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce