En Skandale


En Skandale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Det er ufatteligt, at vi skal opleve en regeringen, der i den grad nedprioriterer uddannelse af ungdommen. Når regeringens sparekatalog er gennemført, vil der i 2021 samlet været sparet 2,5 milliarder danske kroner på samtlige ungdomsuddannelser.

Alene i Region Syd skal der i 2019 spares 76,5 millioner kr. på gymnasierne. Og 116 millioner på erhvervsskolerne. (Fyn er ikke med i disse tal).

På det enkelte gymnasium betyder det, at varme hænder og kloge hoveder forsvinder. Det er en skandale, at regeringen i et land, hvor vi er i underskud på kloge hænder og hoveder nedprioriterer uddannelserne.

I forvejen har ungdomsuddannelserne skulle effektivisere i en grad, så uddannelsesstederne har måttet gå på kompromis med fagligheden.

Skandalen bliver ikke mindre af, at VKLA regeringen MÅSKE vil føre nogle af pengene tilbage i 2022. Hvad bilder regeringen sig egentlig ind? Hvordan forventer regeringen, at lederne på vores uddannelsessteder skal kunne planlægge og styre økonomien og fastholde kompetent personale, når de ikke ved hvilken beløbsramme de har at gøre med.

Til finansminister Kristian Jensen: Jeres mangeårige skattelettelser rammer vores unge, når de må kikke langt efter undervisere på deres uddannelsesinstitutioner. Dette er en ommer. Man kan simpelthen ikke tage jeres ambitionsniveau alvorligt. I kan ikke være det bekendt.

En Skandale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce