Drømmen om førtidspension


Drømmen om førtidspension

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: TV2 havde torsdag den 8. marts en udsendelse - "Drømmen om førtidspension". Når man ser en sådan udsendelse, der bygger på realiteter i vort rige samfund, flyver der rigtig mange tanker gennem hovedet på én. Jeg sad i hvert fald og blev mere end gram i hu og ønskede mig i enerum med disse hjerteløse individer, der bestemmer over andre menneskers videre livsløb.

Og jeg glædede mig til at åbne JV i dag (fredag), for her måtte der da mindst på lederplads være en kommentar om så horrible tilfælde, vi blev vidner til - men nej, ikke ét eneste ord.

Derfor et velment råd til de mange redaktører, der af og til får spalteplads på ledersiden til at udmelde sin uenighed om mange ting. Det er jo næsten ugentligt, man i en leder bliver konfronteret med sætningerne om, at "... vi har verdens højeste skattetryk og ditto største offentlige sektor...". Jeg føler mig overbevist om, at der vil blive mange flere end mig, der fremover vil kunne anbefale folk at abonnere på JV, hvis bladet også tog affære på lederside, når kommuner, jobcentre o.a. opfører sig som de, vi hørte om i denne rystende udsendelse.

JydskeVestkysten har et godt salgsslogan, der lyder "Sammen om det lokale". Gør dette endnu bedre ved at tilføje "...Alt det lokale".

Derved sender I jo et signal til folk om, at det vigtigste for avisen ikke kun er at formidle "... borgerlige, liberale synspunkter", men også at vise interesse for problemer, der vedrører andre, som ikke vedkender sig borgerlige, liberale opfattelser.

Drømmen om førtidspension

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce