Det lille menneske


Det lille menneske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Man skulle umiddelbart tro, at det var Folketingets fornemste opgave at gennemføre lovgivning i spørgsmål, der er væsentlige for vores samfund.

Sådan er det bare ikke. Det lille menneske har nu taget magten her i landet.

Når det drejer sig om påklædning og håndtryk melder store partier som Venstre og Dansk Folkeparti sig som ivrige lovgivere.

En seriøs stats myndigheder vil grundigt overveje, om en ansøger om statsborgerskab kan opnå dette, hvorefter ansøgeren meddeles nøgternt om resultatet. Men småligheden og den manglende selvrespekt kender åbenbart ingen grænser her til lands, når muslimer skal tvinges til at give hånd for at opnå statsborgerskab. Heldigvis har flere borgmestre nægtet og har bevaret deres egen menneskelige værdighed.

Det store menneske blander sig heller ikke i, om nogen vil gå med niqab eller burka. For dette menneske er tolerant. Tolerance betyder overbærenhed med det, man ikke selv bryder sig om, og som ikke skader andre.

Jeg bryder mig ikke særligt om jødernes kalot - mange yderliggående jøders symbol -, for den jødiske stat holder jo arabiske områder besat og fratager i stigende grad araberne i Israel deres rettigheder. Jeg bryder heller ikke særligt om niqab og burka, da disse beklædningsgenstande symboliserer undertrykkelse. Alligevel vil jeg ikke gøre mig til et lille menneske ved at gå ind for lovgivning om tøj og håndtryk.

Det lille menneske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce