Dårlig hukommelse eller usand gengivelse


Dårlig hukommelse eller usand gengivelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: I JydskeVestkysten tirsdagsudgaven har Carl Holst skrevet et læserbrev under overskriften "Dårlig hukommelse eller usand gengivelse" - møntet på Andrea Terp fra regionsrådet.

Jeg vil bruge nøjagtig den samme overskrift - møntet på Carl Holst og ud fra det, som han postulerer i sit indlæg mod Andrea Terp.

Carl Holst skriver blandt andet: Et snævert flertal i regionsrådet mente, at akutsygehuset skulle placeres i Sønderborg Kommune. Til trods for, at både økonomi og lægefaglige anbefalinger entydigt pegede på en placering i Aabenraa.

Det er muligt, Carl Holst har set sådanne papirer. Jeg har ihvertfald også set nogle, som peger på Sønderborg som den billigste løsning. Sygehuset i Sønderborg er konstrueret og tænkt som et sygehus til væsentlig udvidelse.

Dertil kommer, at driften af sygehuset i Sønderborg er billigere. Særligt spares der portørtid. Mange lange gange i Aabenraa. I Sønderborg er det i vid udstrækning elevatorerne som laver benarbejdet.

Så er der det lægefaglige.

De overlæger jeg har talt med har samstemmende sagt: Man kan flytte mursten, men det lægefaglige miljø kan man ikke bare flytte.

Og hvor har lægerne fået ret.

Carl Holst fik sin vilje - ved ufine metoder - og det betaler mange borgere i dag prisen for.

Set som en helhed har sygehuset i Aabenraa slet ikke nået det faglige niveau, som et akutsygehus burde have. Rigtig mange borgere fravælger sygehuset og tager i stedet til andre sygehuse i regionen.

Heldigt man har indført frit sygehusvalg. Ellers havde det haft endnu større katastrofale konsekvenser for borgerne.

Og med det jeg her skriver, så er jeg selvfølgelig bekendt med, at der er enkelte afdelinger som fungerer godt i Aabenraa, men som helhed betragtet er det langtfra acceptabelt.

Gad vide, hvordan det havde set ud i dag såfremt Carl Holst ikke havde fået sin vilje og Sygehuset i Sønderborg var blevet akutsygehus. I Sønderborg havde man grundstammen i det faglige miljø som er forudsætningen for et velfungerende sygehus.

Dårlig hukommelse eller usand gengivelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce