Besynderligt angreb på DF


Besynderligt angreb på DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Paul W. Dall hævder i et besynderligt indlæg (28/8), at det er tydeligt, at DF er ude på ødelægge det danske samfund. Egentligt burde man ikke bruge tid på at forholde sig til så bizar en påstand. Men lad mig da alligevel forsikre om, at det ingenlunde er tilfældet.

Derudover nævner Dall to politikområder, hvor han er uenig med DF. Han er fortørnet over, at udbygningen af vindkraft fremover først og fremmest skal ske til vands og, at der over en årrække skal skæres ned på antallet af vindmøller på land. Landvindmøller har som bekendt en lang række skadelige konsekvenser for dem, der bor tæt på. Bl.a. derfor er det glimrende, at vi fremover satser på havvindmøller.

Derudover er Dall nået frem til, at det er et "angreb og forsøg på at ødelægge landet", når DF foreslår, at regionerne nedlægges. I DF mener vi, at der ikke er brug for hele tre administrative lag i Danmark. Derudover går udviklingen i disse år imod, at vi tilbringer langt mindre tid på et sygehus, og at langt mere behandling finder sted i og tæt på hjemmet.

Den store opgave bliver fremover at sikre mere nærhed og en god sammenhæng i behandlingen mellem sygehuse, kommuner og praktiserende læge. Vi mener ganske enkelt, at regionerne fremover ikke vil være nødvendige. Man kan være uenig, men det kan næppe med nogen rimelighed betegnes som et forsøg på at ødelægge landet.

Besynderligt angreb på DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce