Befolkningsmæssigt selvmord


Befolkningsmæssigt selvmord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Den skandinaviske befolkning i Danmark er ved at begå demografisk, befolkningsmæssigt selvmord. Den er ved at lade sig udskifte med andre nationaliteter. Udskiftningen kommer til at gå hurtigere, end man tror.

Ledelsen af erhvervslivet med Dansk Industri i spidsen er vilde med på arbejdsmarkedet at skabe en grad af erhvervsstress, der bevirker, at den gennemsnitlige danske familie ikke har overskud til at reproducere sig selv, men kun får ca. 1,3 barn pr. familie.

Når befolkningen alligevel stiger, skydes det indvandringen og fødselsoverskuddet blandt indvandrerne, hvor reproduktionsraten ligger over 3 pr. familie.

Folk fra Østeuropa, Asien og Afrika overtager mere og mere job ved rengøring, landbrug, gartneri, hoteller og håndværksjob. Før eller siden bor de fast her.

Den muslimske indvandring fortsætter uden nogen stopklodser, så den muslimske befolknings procentvise andel af den samlede befolkningen stiger hele tiden uden ophør.

Befolkningen og kulturen udskiftes. Den samme udskiftning sker i de øvrige vesteuropæiske lande.

Om hundrede år eller før vil muslimernes andel af befolkningen udgøre halvdelen, andre østeuropæere, asiater og afrikanere en fjerdedel af befolkningen, mens den oprindelige skandinaviske befolkning vil være nede på en fjerdedel af den samlede befolkning.

Den erhvervsmæssige innovation, den sociale velfærd, tolerancen og humaniteten vil falde drastisk. Den muslimske lovgivning vil blive en del af grundloven. Forfølgelsen af minoriteter vil blive hverdag her.

Kulturliberalismen er ligeglad og lader tingene gå, som de bedst kan. Kulturradikalismen og den falske humanisme gør alt, hvad de kan for at fremme befolkningsudskiftningen.

Der er brug for flere kulturkonservative kræfter, der ønsker rettidig omhu.

Befolkningsmæssigt selvmord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce