Gratis sommerballet kommer igen til Sønderborg

Smukt er det, når der er gratis sommerballet ved Sønderborg Slot. Arkivfoto: Søren Gylling

Gratis sommerballet kommer igen til Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den Kongelige Ballet kommer atter til Sønderborg for at optræde med gratis ballet. Det sker torsdag den 14. juni ved Sønderborg Slot.

Sønderborg: Den Kongelige Ballet optræder igen med gratis ballet foran Sønderborg Slot. Det sker torsdag den 14. juni. Det er 13. gang, at sommerballetten kommer til Sønderborg. Senest var i 2017 og 2016. Den Kongelige Ballet skulle også have optrådt i 2015, men den optræden blev aflyst på grund af regn.

- Ballet er for alle, for dans er en urkraft, som alle kan mærke og intuitivt forstår. Alle kan danse. Nogen kun med gardinerne godt trukket ned, andre mest til fester. Og så nogle få udvalgte, der danser professionelt i kunstens Champions League. Mænd og kvinder som blandt andet er ansat i Den Kongelige Ballet, og som har perfektioneret kroppens bevægelser til den største kunst. De er stjerner. De er blevet ved med at udleve den trang til at danse, som vi alle kender, siger balletmester Nikolaj Hübbe i en pressemeddelelse.

Fem byer

Årets turné falder umiddelbart efter Balletfestivalen på Det Kongelige Teater fra 1.-9. juni, og giver på den måde resten af landet mulighed for at deltage i fejringen. Den Kongelige Ballet optræder med gratis sommerballet fem steder i landet. De øvrige steder er Korsør, Silkeborg, Tarm og Nyborg i dagene den 11.-15. juni.

Scenen bliver bygget op om eftermiddagen, og om aftenen viser en gruppe dansere uddrag fra ballettens forestillinger i de lokale naturomgivelser.

Balletten optræder i Sønderborg klokken 19.00. Program og dansere opdateres løbende på: http://kglteater.dk/sommerballet2018

I tilfælde af regn aflyses forestillingen kort tid før programstart.

Gratis sommerballet kommer igen til Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce