Der er sang og musik i statsskolen

Elever på Sønderborg Statsskole øver sig på musicalen The Commitments.Foto: Timo Battefeld

Der er sang og musik i statsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

85 elever og lærere fra Sønderborg Statsskole arbejder for tiden med musicalen The Commitments, som har premiere på fredag.

Sønderborg: Der har været masser af sang og musik på Sønderborg Statsskole denne weekend, hvor 85 elever og lærere har arbejdet på at finpudse musicalen The Commitments, som der er blevet arbejdet på i lang tid på skolen. 

Jennifer Frausing Damm fra 2.g har været med til at arbejde i kostume- og make up-afdelingen. 

- Jeg kan godt lide at klæde mig ud og eksperimentere med make up. Kostumerne er lavet med inspiration fra filmen om The Commitments, men vi har også lavet vores egne versioner, der hvor det gav menig. Det har været vildt spændende at være med, siger Jennifer Frausing Damm. 

Hun frisker make up'en op på Sebastian Frøkjær, som går på musiklinjen i 3.g. Han har været med i kostumeafdelingen og spiller tre roller som henholdsvis journalist, bodyguard og præst. 

- Jeg er vant til at stå på en scene indenfor lidt af hvert. Og så kan jeg godt lide at se skuespil som på Det lille Teater i Gråsten. Det er mega cool at være med her, siger Sebastian Frøkjær. 

 

Fakta
Der er premiere fredag den 17. november kl. 19.30, og forestillingen spiller også lørdag den 18. november kl. 16.00. Billetter koster kr. 50. Alle er velkomne.

Musicalen er baseret på filmen af samme navn, som handler om bandet The Commitments storhed og fald i Dublin i 90'erne. Musicalens band består af skolens egne elever. Eleverne har også selv lavet kulisserne. 

Hovedrollen er bandets maneger med navnet Jimmy Rabbitte, som i Sønderborg spilles af 3.g-eleven Philippe Manane. Han har erfaring med sang og skuespil fra Als Performance Akademi, som han gik på for to år siden. Nu er han instruktør for juniorholdet på Als Performance Akademi. 

- Det er super sjovt at være med og spille musical på tværs af årgangene, siger Philippe Manane, inden han skal på scenen. 

 

Der er sang og musik i statsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce