Teatret Møllen er med i Reumert-ræs

Fra venstre: Bodil Alling, Peter Seligmann og Connie Tronbjerg (Teatret Møllen) i en scene fra "Tænk, hvis man havde en rejsegrammfon", der er indstillet til en Reumert. Foto: Søren Hasselgaard Skaaning

Teatret Møllen er med i Reumert-ræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haderslev-teatret fik sin første Reumert-pris i 2001. Den 2. juni kan det få nummer to.

Teatret Møllen i Haderslev er indstillet til en Reumert-pris - den danske teaterverdens svar på filmbranchens Bodil.

Haderslev-teatret, der senest fik en Reumert i 2001, er indstillet i kategorien "Årets særpris" for forestillingen "Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon", som er en egenproduktion lavet sammen med Teatret Gruppe 38, Teater2tusind og Carte Blanche, der også er indstillet.

Reumert-prisen uddeles søndag den 2. juni på Nørrebro Teater, og gæsterne og juryen skal igennem 16 kategorier. Det er scenekunst fra hele landet, der denne aften hyldes, og i år har juryen blandt andet haft fokus på "store samarbejder", og det er her, at "Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon" kommer ind i billedet.

I 2001 fik det sønderjyske teater en Reumert for børne- og ungdomsforestillingen "Lennie og George", der var en bearbejdelse af John Steinbecks "Mus og Mænd". Forestillingen var for børn fra ti år og opefter og blev belønnet for at være "en varm og barsk fortælling om glæde og sorg, livet og døden, venskab og barmhjertighed."

Årets Reumert-overrækkelse skal for første gang bæres igennem af frivillige, da den økonomiske støtte siden den første uddeling i 1998, Bikubefonden, i 2018 meddelte, at den ikke længere støtter arrangementet. Prisuddelingen var kendetegnet ved høj faglighed og havde stor betydning for de kunstnere, der modtog priserne, men den savnede nyskabende og udviklingende fokus, lød det dengang fra Bikubefondens direktør.

Teatret Møllen er med i Reumert-ræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce