Sommerrock giver også genlyd på Ryes Plads

Selvfølgelig bliver der også lagt op til fest på Ryes Plads, når Sommerrock indtager Fredericia fredag. Den Engelske Pub står for musikarrangementet sammen med Spar Nord. Pubben er ikke længere medlem af Fredericia Shopping, men det er Spar Nord, og derfor var forventningen, at også musikunderholdningen på Ryes Plads var kommet med i det officielle program. Det skete ikke. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Sommerrock giver også genlyd på Ryes Plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der bliver traditionen tro også musik ved Ryes Plads under Sommerrock. Musikprogrammet ved Den Engelske Pub kom ikke med i det officielle program.

Fredericia: Der bliver musik i hele byen, når Sommerrock fredag ruller i gang. I den indre by er der scener i gågaderne og på pladser, og også på Ryes Plads ved Den Engelske Pub.

- Vi er ikke længere medlem af Fredericia Shopping, så derfor er vi ikke kommet med i det officielle program, som Shopping har præsenteret. Men selvfølgelig har vi også musik på Ryes Plads, som vi plejer. Vi har arrangeret det i samarbejde med Spar Nord, siger restauratør Peter Lindvig.

Spar Nord er medlem af Fredericia Shopping, og derfor havde man en forventning om, at også Ryes Plads-arrangementet var omtalt i det officielle program, men det blev det ikke.

- Det er vi selvfølgelig lidt ærgerlige over, men sådan er det, siger Peter Lindvig, som præsenterer Barock, der bliver suppleret med Moonjam-saxofonisten Jens Haack og traditionen tro slutter af med Sct. Pepper på pladsen.

Vi er ikke med i Fredericia Shopping længere, men det er Spar Nord, som vi arrangerer sammen med, så det er ærgerligt vi ikke er med i programmet.
Restauratør Peter Lindvig

Sommerrock giver også genlyd på Ryes Plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce