Forestilling forlænges: 60.000 vil se 'Prinsen' i Det Kongelige Teater

Prinsen af Egypten havde først verdenspremiere på engelsk, siden på dansk. Begge udgaver med Diluckshan Jeyratnam i hovedrollen som Moses. Han drog også til USA i tre måneder forud for verdenspremieren for at spille rollen i før-forestillingen i Californiske Mountainview. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Forestilling forlænges: 60.000 vil se 'Prinsen' i Det Kongelige Teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det københavnske sommerteaterprogram bliver igen med Fredericia Teater i hovedrollen. Musicalen "Prinsen af Egypten" i en opgraderet version har solgt 60.000 billetter, og forestillingen forlænges til 21. juli.

Fredericia: Der kommer til at ske ting på Det Kongelige Teater, som ikke er set før. Det lover teaterchef Søren Møller op til, at Fredericia Teater den 21. juni har københavnerpremiere på musicalen "Prinsen af Egypten". 60.000 har købt billet og derfor er det besluttet allerede nu at forlænge til foreløbigt den 21. juli. Det oplyser Fredericia Teater i en pressemeddelelse.

Prinsen af Egypten havde verdenspremiere i Fredericia sidste år. Her blev forestillingen spillet på både dansk og engelsk. Musicalen blev udviklet i samarbejde mellem Fredericia Teater og Dreamworks frem til verdenspremieren i Fredericia. Den blev modtaget af en stjerneregn ved premieren.

Vi kommer med det helt store udtræk, og der kommer til at ske ting på Det Kongelige Teater, som aldrig er set før.
Teaterchef Søren Møller

Fredericianske brødre

Prinsen af Egypten har Diluckshan Jeyratnam og Lars Mølsted i hovedrollerne som brødrene Moses og Ramses. Ved verdenspremieren på engelsk blev rollen som prins Ramses spillet af amerikanske Jason Gotay, hvorefter Lars Mølsted overtog rollen på både dansk og engelsk.

Teaterchef Søren Møller udtaler i pressemeddelelsen:

"Hvor er det dejligt, at så mange allerede nu har valgt, at de skal se "Prinsen af Egypten" på Det Kongelige Teater til sommer. De kan også roligt glæde sig. Vi kommer med det helt store udtræk, og der kommer til at ske ting på Det Kongelige Teater, som aldrig er set før."

Forestilling forlænges: 60.000 vil se 'Prinsen' i Det Kongelige Teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce