Liget af en 25-årig rocker er fundet i Albertslund

I en sag om drab, frihedsberøvelse og mishandling har politiet tirsdag fundet liget af en 25-årig Satudarah-rocker i Albertslund vest for København. Arkivfoto.
Foto: Scanpix/Søren Bidstrup

Liget af en 25-årig rocker er fundet i Albertslund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manden var medlem af rockergruppen Satudarah, og har været forsvundet i en uges tid. To mænd er fængslet.

Liget af en 25-årig mand fra rockergruppen Satudarah er tirsdag fundet i et skovområde ved Orchidevej i Albertslund.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi sent tirsdag eftermiddag.

Manden har været forsvundet i en uges tid, og politiet efterforskede i forvejen hans forsvinding i forbindelse med en sag om bortførelse og mishandling.

Under efterforskningen af sagen rykkede store politistyrker mandag ud til Ballerup for at ransage en lejlighed i Hedeparken. Også Satudarahs klubhus i Bagsværd blev ransaget.

- Vi efterforsker sagen som drab og i den forbindelse søger vi vidner, der inden for den sidste uge, har set mistænkelig aktivitet i området omkring Orchidevej i Albertslund og omkring Hedeparken 179 i Ballerup, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Sammen med en anden mand blev den 25-årige holdt indespærret og mishandlet. Det lykkedes dog på en eller anden måde den anden mand at slippe væk, men politiet vil på nuværende tidspunkt ikke løfte sløret for de nærmere detaljer.

Ifølge Ekstra Bladet blev de to rockere tilbageholdt og mishandlet i uges tid på grund af et økonomisk mellemværende i forbindelse med en narkohandel.

Det vil Charlotte Skovby dog ikke bekræfte.

- Vi har en idé om, hvad motivet kan være, men efterforskningen er i opstarten, så vi kan ikke sige noget om det endnu, forklarer hun.

Hun afviser dog, at drabet skulle være sket som led i en bandekonflikt.

Natten til tirsdag blev to mænd anholdt i sagen, og vicepolitiinspektøren vil ikke udelukke, at der sker flere anholdelser i sagen.

Ved et grundlovsforhør i Retten i Glostrup blev de to anholdte tirsdag formiddag varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Grundlovsforhøret foregik bag såkaldt dobbeltlukkede døre, så offentligheden end ikke kan få at vide, hvad de er sigtet for.

Af hensyn til sagens opklaring vil politiet ikke oplyse mere om sagen tirsdag.

- Men vi kan muligvis fortælle noget mere de kommende dage, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Liget af en 25-årig rocker er fundet i Albertslund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce