Fire trafikuheld indenfor ganske kort tid i Esbjerg

Der var travl hos vagtchefen tirsdag eftermiddag, da der indtraf seks trafikuheld inden for kort tid. De fire af disse skete i Esbjerg. Foto: Kim Thorsen

Fire trafikuheld indenfor ganske kort tid i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg. Den var helt gal i trafikken tirsdag eftermiddag i Esbjerg, hvor der inden for halvanden time indtraf fire uheld.

En lastbil og en personbil stødte kl. 14.10 sammen på vej ind i rundkørselen for enden af Kjersing Ringvej ved motorvej E20.

En person blev fastklemt i personbilen og måtte efterfølgende til behandling på Sydvestjysk Sygehus.

Oprydningen gjorde det nødvendigt at afspærre rundkørslen over E20 (Esbjerg N) i nogen tid, men rundkørslen og Kjersing Ringvej kunne genåbnes klokken 15.25.

- Jeg har endnu ingen oplysninger om selve hændelsen, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt.

Knap et minut senere var den gal i krydset Jernevej - Darumvej, hvor en svingende lastbil, ført af en 63-årig mand fra Ribe, ramte en cyklist, da han skulle dreje i østlig retning ad Storegade.

- Heldigvis rammer lastbilen cyklisten, så han bliver slynget af cyklen og væk fra lastbilens hjulsæt, siger vagtchef Erik Lindholdt.

Cyklisten, en 61-årig lokal mand, blev sendt til behandling på skadestuen på Sydvestjysk Sygehus.

Klokken 15.29 kørte en sort VW Golf af ukendte årsager gennem flere haver ved Stengårdsvej for til sidst at torpedere en hus-gavl.

Bygningerne fik betydelige skader, mens føreren af bilen ikke var kommet mere til, end han var i stand til at stikke af efterfølgende.

På Falkevej stødte en bil og en motorcykel sammen klokken 15.11.Politiet har ingen oplysninger om hændelsesforløbet, men fortæller, at motorcyklisten blev kørt til behandling på Sydvestjysk Sygehus.

Fire trafikuheld indenfor ganske kort tid i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce