Afghansk familie skamferede penis i jalousi - nu bliver de udvist

Dommen er faldet i den makabre penis-sag fra Tinglev. Ud over længere fængselsstraffe bliver de skyldige udvist af Danmark for bestandigt.

Afghansk familie skamferede penis i jalousi - nu bliver de udvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre mænd og en kvinde er tirsdag idømt fængsel i tilsammen ni år og udvisning for groft overfald på kvindes nye kæreste.

Sønderborg: Det var et blodigt opgør, som 1. maj i fjor udspillede sig i en have i Tinglev. Her blev en 44-årig mand overfaldet og fik skåret huden af sin penis. Nu er tre mænd og en kvinde dømt i sagen.

Dommen faldt tirsdag ved byretten i Sønderborg. Alle dømte blev udvist af Danmark for bestandig. De har valgt at anke deres domme til Vestre Landsret, og de er fortsat varetægtsfængslet til afsoningen kan begynde.

De dømte er en far (54 år), hans datter (24 år) og svigersøn (26 år) samt hans ekskones bror (41 år). Faren, Mohammad Farog Mostaghim, blev idømt tre års fængsel.

Datteren, Hadia Mostaghim, svigersønnen, Obaidullah Tawanuddin, og ekskonens bror, Harass Ahmad Fayaz, blev alle idømt to års fængsel. Familien stammer fra Afghanistan.

Domsmandsretten fandt det bevist, at det brutale overfald havde været nøje planlagt, og at volden var udført i forening.

Faderen er også blevet dømt for trusler mod den 44-årige - blandt andet på parkeringspladsen foran Vestre Landsret i Sønderborg den 4. april. Her var faderen i retten i en anden sag.

- Hvis det ikke var fordi, vi er i en retsbygning, havde jeg slået dig ihjel her og nu, men hvis jeg finder dig senere, uanset hvor, så slår jeg dig ihjel.

Det var angiveligt jalousi, som lå bag overfaldet. Ekskonen var nemlig begyndt at se den 44-årige, og det fik Mohammad Farog Mostaghim til at samle familien til overfaldet.

Han er tidligere dømt for vold, og derfor har han fået en hårdere straf end de øvrige.

Ved overfaldet blev den 44-årige først jagtet af gerningsmændene i haven ved et hus i Tinglev. Han fik flere slag i hovedet og på kroppen, inden han blev holdt fast liggende og fik skamferet sin penis.

Skåret ved penis

På baggrund af vidneforklaringerne sammenholdt med de kriminaltekniske undersøgelser har domsmandsretten med retformand Leon Fredgaard i spidsen fundet det fuldt tilstrækkeligt bevist. Nemlig at Hadia Mostaghim sparkede og slog den 44-årige, mens hendes 26-årige mand med en kniv skar i huden rundt om den forurettedes penis.

Anklageren Britt Ankersø har under sagen fortalt, at oplevelsen har givet offeret både fysiske og psykiske mén.

Retten har i forbindelse med dommen tilkendt offeret en tort-godtgørelse på 30.000 kroner. Derudover er han tilkendt en erstatningen på 45.435 kroner for svie og smerte.

Afghansk familie skamferede penis i jalousi - nu bliver de udvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce