Tidligere Business Kolding-direktør lander et topjob i lokalområdet

- Jeg havde fire supergode år som direktør for Business Kolding, så jeg er glad for, at jeg igen bliver en del af erhvervslivet i Kolding. Nu bliver det som aktiv medlem af Business Kolding i stedet, siger Tommy Langhoff, der begynder hos Sjølund A/S, som onsdag fik den officielle melding om, at han tiltræder. Foto: Martin Ravn

Tidligere Business Kolding-direktør lander et topjob i lokalområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommy Langhoff, den tidligere direktør for Business Kolding, har fået job som kommerciel direktør hos Sjølund A/S. Her skal han hjælpe virksomheden med sine offensive planer om at vokse til en global spiller på flere vigtige markeder.

Kolding: Tommy Langhoff, som privat bor i Ørum, er tilbage i Kolding. Gennem fire år var han leder af Business Kolding, indtil han selv besluttede, at nu var det på tide at stoppe for lade en ny stå i spidsen for arbejdet med den lokale erhvervsudvikling.

Nu viser det sig, at Tommy Langhoff også i sit nye job bliver en del af Koldings erhvervsliv. Han har nemlig takket ja til en lederstilling hos virksomheden Sjølund A/S, der har store vækstplaner, som den tidligere Business Kolding-direktør skal være med til at løfte og gøre til virkelighed.

Sjølund A/S leverer blandt andet stål og aluminium til vindmølleindustrien, togfabrikanter, byggeri og maskinindustrien, og det er væksten indenfor de tre sidstnævnte områder, Tommy Langhoff får ansvaret for. Og selv om hovedkvarteret ligger på Skamlingvejen, så er det stort set hele kloden, der bliver hans arbejdsplads.

- Det er godt, jeg ikke har så langt til lufthavnen i Billund. For mig er det en del af det attraktive ved jobbet, at jeg skal ud i verden for at skabe nye internationale kontakter og udbygge de kundeforhold, vi allerede har, siger Tommy Langhoff.

Tommy Langhoff
Allerede i august i fjor meddelte Tommy Langhoff, at han ønskede at stoppe som administrerende direktør for Business Kolding.Han havde nået at få nyt job hos en robot-virksomhed i Odense, men han valgte alligevel at sadle om, da han fik et tilbud fra Sjølund A/S om at blive kommerciel direktør indenfor transport, industri og byggeri.

Tommy Langhoff kom i sin tid til Business Kolding fra en periode med succesfuld opstart af virksomheden EffiMat Storage Technology A/S i robotklyngen i Odense og har tidligere været CEO og salgsdirektør i virksomheder inden for service, industri, konsulentvirksomhed og IT.

Offensiv strategi

Som direktør for Business Kolding har han flere gange mødt direktør Søren Ravn, der i 2007 overtog Sjølund A/S. De kender hinanden godt og har en god indbyrdes kemi, så også derfor var Tommy Langhoff ikke i tvivl, da han blev kontaktet af firmaet, som ville høre til hans interesse for et nyt topjob.

- Vi har en offensiv strategi klar for de næste fem år, og i den strategi ligger en stor vækst, som ikke kommer af sig selv. Derfor henvendte vi os til Tommy Langhoff, for han har en stor erfaring at trække på, samtidig med at han har en stærk personlighed og et godt humør, fortæller Søren Ravn.

Først på året solgte han 51 procent af metalvirksomheden til den tyske kapitalfond DBAG, der står bag planerne om at skabe en international virksomhed indenfor alle de hovedområder, Sjølund A/S beskæftiger sig med.

Samlet er der cirka 130 ansatte i Sjølund A/S, heraf arbejder 75 på fabrikken i Danmark.

Tidligere Business Kolding-direktør lander et topjob i lokalområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce