Sygeforsikring samler tre kontorer i Kolding

Sygeforsikringen "danmark", der har 2,4 millioner medlemmer, samler fra 1. maj en del af foreningens personale i Kolding
Foto: Arkivfoto: Orla Lund

Sygeforsikring samler tre kontorer i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygeforsikringen "danmark" lukker lokalkontorerne i Vejle, Haderslev og Esbjerg og samler medarbejderne på et kontor i Kolding. Alle 13 medarbejdere har tilkendegivet, at de rykker med.

Sygeforsikringen "danmark", der har 2,4 millioner medlemmer, samler fra 1. maj en del af foreningens personale i Kolding.

- Formålet er at samle kræfterne i et lidt større center, så vi øger kompetencerne på lokalkontoret. Det giver blandt andet mulighed for, at vi kan flytte nogle opgaver, der i dag bliver løst på hovedkontoret og ud på kontoret i Kolding, siger Allan Luplau, der er administrerende direktør i Sygeforsikringen "danmark". Foreningen tilbyder en privat sygeforsikring, hvor folk kan forsikre sig mod udgifter til sundhedsydelser som blandt andet tandlægeregninger.

- Når der kun er fire ansatte på et kontor, så bliver vi lidt sårbare. Dels i forhold til ferie og dels i forhold til sygdom. Det er hensigtsmæssigt, at kontoret bliver lidt større. Det giver en større fleksibilitet både i forhold til medarbejdere og virksomheden, siger Allan Luplau.

Sygeforsikringen "danmark" har købt ejendommen på Esbjergvej, hvor Bierholm Revision i dag har til huse.

- Vi kan rigtig godt lide selv at eje de ejendomme, hvor vi bor. Det gør vi fordi, at vi gerne vil sikre os, at bygningen, hvor vi bor, er ordentlig i enhver henseende, siger Allan Luplau.

Medlemmer kan fortsat møde op på den fysiske adresse i Kolding, men i langt de fleste tilfælde bliver forsikringssagerne ordnet over telefonen eller online.

Det er primært geografien, der gør, at foreningen placerer sig i Kolding.

- Når du skal samle kontorer fra Esbjerg, Haderslev og Vejle, så ligger Kolding godt. Trafikalt ligger det bare rigtig godt, når vi gerne vil tage hensyn til, at vores nuværende medarbejdere skal kunne komme frem til det nye kontor, siger Allan Luplau.

- Formålet er at samle kræfterne i et lidt større center, så vi øger kompetencerne på lokalkontoret.
Allan Luplau, direktør i Sygeforsikringen "danmark"
Fakta
Foreningen

Sygeforsikringen "danmark" er en forening, der har 2,4 millioner medlemmer.

Foreningens formål er: "På gensidigt grundlag at yde medlemmerne erstatning i sygdoms- og ulykkestilfælde - med fokus på forebyggelse".

Sygeforsikringen "danmark" har i dag ti lokalkontorer rundt om i landet, der betjener medlemmer i "danmark". Hovedkontoret ligger i København.

Sygeforsikring samler tre kontorer i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce