Svømmestjerne rykker til Kolding

Rikke Møller Pedersen kommer til at have sin jævnlige gang i og omkring Slotssøbadet. Både Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet vil bruge hende som konsulent. Foto: Lotte Højstrøm

Svømmestjerne rykker til Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding: Svømmestjernen Rikke Møller Pedersen, der er verdensmester i 200 m. brystsvømning, rykker nu mod Kolding, hvor hun er blevet knyttet til Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet som konsulent. Derudover er hun også blevet medlem af Kolding Svømmeklub, og ved nationale stævner som for eksempel DM i juli stiller hun op for Kolding.

- Hun vil bistå som træner, mentor og forbillede. Hun vil være en del af det sociale i klubben, og hun skal bidrage med sine erfaringer med at få træning og uddannelse til at gå op i en højere enhed, siger Charlotte Heilmann, formand for konkurrenceudvalget i svømmeklubben.

Rikke Møller Pedersen vil fortsat lægge det meste af sin træning i Det Nationale Træningscenter i Bellahøj, men det er planen at flytte til Kolding sammen med sin kæreste.

Hun fortæller, at hun gerne står til rådighed for svømmerne i Kolding med gode råd om alt fra svømmeteknik, nervøsitet før stævner til sund kost.

- Jeg vil gerne give noget tilbage til sporten, og jeg håber, at svømmerne vil se mig som en person, de kan opbygge tillid til, siger Rikke Møller Pedersen, der også vil bruge sin nyligt erhvervede bachelorgrad i leisure management til at tiltrække sponsorer til klubben i Kolding.

Svømmestjerne rykker til Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce