Skorstensgaard udvider med 400 m² i Kolding

Sådan kommer Skortensgaard i Kolding til at tage sig ud efter en udvidelse på 400 kvm.

Skorstensgaard udvider med 400 m² i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skorstensgaards udvidelse i Kolding kommer primært til at indeholde administration, marketing og bogholderi samt administrativt driftspersonale.

Kolding: Skorstensgaard udvider matriklen på Trianglen i Kolding, der huser både værksted og administration. Arbejdet med at bygge ud er netop påbegyndt, og når tilbygningen er overstået, har Skorstensgaard i Kolding yderligere 400 m² plads, som primært kommer til at indeholde administration, marketing og bogholderi samt administrativt driftspersonale.

- Da vi flyttede ind på Trianglen 13 tilbage i 2015, mente vi, at vi ville have plads nok til de næste mange år, men vi må jo sige, at med de planer vi har om at udvide Skorstensgaard i hele Danmark, og som vi er rigtig godt i gang med, så er det allerede nu nødvendigt at give vores administration mere plads, fortæller administrerende direktør Anders Skorstensgaard om baggrunden for udvidelsen.

Klar til foråret

- Med vores planer om at vækste med 7-10 nye afdelinger hvert år er vi også nødt til at geare administrationen til dette. Det seneste år har vi vækstet driftsadministrationen og ledelsen med udnævnelser af bl.a. en kædechef og en driftschef, og derfor er det nødvendigt med mere kontorplads, forklarer direktøren i en pressemeddelelse.

Med udvidelsen samler Skorstensgaard administrativt og driftsadministrativt personale på hovedkontoret i Kolding, og man er klar til at åbne endnu flere afdelinger rundt om i Danmark i 2019.

Bygherre på byggeprojektet i Kolding er Poul Rasmussen/PR Halentreprise, og hovedkontoret forventes at stå færdigt i foråret 2019

Skorstensgaard udvider med 400 m² i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce