Skiklub holder mesterskaber i langrend og slalom

I den kommende weekend - på søndag klokken 11 - afvikler Kolding Skiklub sit klubmesterskab i alpint skiløb. Det er åbent for alle interesserede. Der er også åbent for alle langrendsløbere, som vil deltage i klumesterskabet i langrend. Det afvikles lørdag klokken 14.00. Arkivfoto: Ludvig Dittmann.

Skiklub holder mesterskaber i langrend og slalom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÅBENT: Den kommende weekend bliver i Kolding et slaraffenland for de, der har store ambitioner om at løbe stærkt på ski – både de alpine ski og de smallere langrendsski.
Kolding Skiklub inviterer således til åbne klubmesterskaber i begge skidiscipliner.

Lørdag klokken 14 er det langrendsløberne, som sendes af sted med start og mål neden for den alpine skibakke i Hylkedalen, fortæller Birgit Ebbesen, som står for mesterskaberne.
– Alle kan være med – både medlemmer og ikke medlemmer. Vi satser på med vores snescooter at trække fire kilometer spor, som så skal gennemløbes nogle gange. Det bliver publikumsvenligt, så de der bare vil kigge på kan også møde op lørdag, lyder opfordringen fra Birgit Ebbesen, som tager imod tilmeldinger på tlf. 29 82 80 14.

Det er fem år siden Kolding Skiklub sidst havde sne nok til at holde klubmesterskaber.
Klubbens formand, Jan Peters fortæller at klubben på søndag klokken 11 skyder det åbne klubmesterskab i alpint skiløb af.
– Det er slalom, der dystes i, og der bliver to gennemløb. Alle kan deltage. Ikke medlemmer af skiklubben skal bare betale et liftkort på 50 kroner for at være med, fortæller skiklubbens formand.

Kolding Skiklubs alpine bakke ligger bag motorvejsrastepladsen Hylkedal Øst - mellem afkørsel Kolding Syd og Kolding Nord på den nordgående side af motorvejen.

Skiklub holder mesterskaber i langrend og slalom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce