Se billederne: Biler på samkørselsplads smadret og gennemrodet

Fire biler på samkørselspladsen ved Tankedalsvej har fået knust ruder. Foto: Jonas Brønd Nielsen

Se billederne: Biler på samkørselsplads smadret og gennemrodet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det flyder med knust glas på samkørselspladsen på Tankedalsvej. Fire biler er blevet udsat for indbrud natten til torsdag.

Kolding: Glasskår på lædersæderne, glasskår på gulvet, glasskår i panelet mellem sæderne.

Grønligt glas er knust i krystaller overalt på de to forreste sæder i den tysk indregistrerede Audi, der holder på samkørselspladsen på Tankedalsvej. Et rum under armlænet mellem sæderne gemmer på bolcher og nøgler. Rummet er gennemrodet og efterladt åbent.

En af de tonede ruder til bagsædet er også knust. Det sorte glas er spredt i små stykker på de lyse lædersæder, hvor en pakke kiks og nogle papirer ligger.

Selv bagruden i Audien er smadret. I bagagerummet står en ølkasse halvt fyldt med tyske øl. Et par flasker er tomme.

Det er Audien, der er hårdest ramt, men tre andre større biler på samkørselspladsen har fået samme behandling.

Indbrud
Indbruddene i bilerne på pladsen ved Tankedalsvej kommer efter, at flere indbrud i biler de seneste dage har ramt pendlerpladsen ved afkørsel 59 Hornstrup nord for Vejle.For to uger siden blev en håndfuld biler udsat for lignende indbrud på samkørselspladsen på Tankedalsvej.

Flyt bilen

En anden Audi, en VW og en Ford stationcar har også fået smadret ruder. Det ser ud, som om handskerummene er gennemrodet, og dele af indholdet er efterladt i bilerne.

En hård vind suser gennem bilerne, for alle har fået smadret begge sideruder foran. Sæderne i bilerne er våde eller fugtige på grund af regndråberne, der er faldet i løbet af natten og torsdag morgen.

Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelse om et indbrud i en bil klokken 3.34 natten til torsdag. Torsdag formiddag kunne politiet ikke oplyse et nærmere gerningstidspunkt end forud for klokken 3.34, for da havde man endnu ikke fået kontakt til alle bilejerne. Derfor var der heller ikke overblik over, hvad der er stjålet fra bilerne.

Tyvene har været selektive, for i en Audi var blandt andet en navigationsskærm efterladt.

På pladsen ligger flere steder knust glas fra tidligere bilindbrud. For to uger siden blev en håndfuld biler udsat for indbrud samme sted.

Torsdag morgen opfordrede politiet til at fjerne værdier - eller helt at fjerne bilen.

- Jeg vil blot opfordre til, at man populært sagt "tømmer bilen, før tyven gør det". Eller overvejer at parkere et andet sted, sagde vagtchef Henrik Dam.

Se billederne: Biler på samkørselsplads smadret og gennemrodet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce