Se billederne: 1000 seje løbere trodsede regnen og åbnede lysfestivalen

Regnen silede ned før løbet, men alligevel var der fyldt med seje løbere i Søndergade, inden starten gik på årets udgave af Kolding Light Run. Mange var udstyret med lys, så de var nemme at se i mørket. Foto: Søren Gylling

Se billederne: 1000 seje løbere trodsede regnen og åbnede lysfestivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding: Årets udgave af Kolding Light Run var en kæmpe succes, allerede inden løberne var sendt af sted ud i de regnvåde gader. Med 1000 solgte startnumre var der nemlig udsolgt, og selv om der nok var en enkelt eller to, der var blevet hjemme i det jammerlige vejr omkring klokken 18, så var der godt fyldt op i Søndergade, hvorfra starten gik.

- Regnen betyder ikke noget. Og vi skal jo støtte op om det gode arrangement, lød det fra Anne Kierkegaard, inden hun stak af sted med sin løbemakker Anita Poulsen.

Med det store deltagerantal er Kolding Light Run blevet et væsentligt bidrag til Kolding Light Festival, som åbnede torsdag. Med løbet er der garanti for hundredvis af folk i gaderne, straks fra festivalens åbning, og det glædede bestemt også Jesper Johansen, da han fulgte starten på løbet ved viadukten i Søndergade.

- Det er skønt med den form for knopskydning ud fra den oprindelige idé om at lave en lysfestival, siger Jesper Johansen, der er direktør for Kolding Lightfestival.

 

Se jer omkring

Der løbes ikke på tid under Kolding Light Run, hvor ruten er lagt, så løberne kommer rundt omkring i hele byen og får oplevet de mange lysinstallationer, man kan se under den tre dage lange festival.

- Så husk nu at kigge jer omkring, når I løber, og sørg for at få taget nogle flotte fotos, lød det fra arrangør Kristina Schou Madsen, da hun sendte det første hold løbere af sted ud i den koldingensiske aften.

Undervejs på ruten skulle løberne blandt andet gennem biblioteket.

- Der kan i få jer en krammer af julemanden, så det er også værd at tage sig tid til, smilede Kristina Schou Madsen, der også havde sørget for, at der ude på ruten var forskellige former for underholdning, når løberne skulle stoppe ved de større kryds for rødt lys.

Og regnen? Den tabte pusten efter en times tid, så det var fint tørvejr, da løberne vendte retur til Søndergade. Fulde af smil og en oplevelse rigere.

 

 

Se billederne: 1000 seje løbere trodsede regnen og åbnede lysfestivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce