Privatklinik til livsstilspatienter på vej i Kolding

Det er her på Frejasvej 13, at livstilscentret er undervejs. Foto: Søren Gylling

Privatklinik til livsstilspatienter på vej i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk-norsk ægtepar vil åbne behandlingscenter på Frejasvej, hvor folk med livsstilsygdomme og sportsskader kan hente hjælp og lindring. De sidste detaljer mangler at falde på plads.

Kolding: En privatklinik for mennesker livsstilssygdomme som stress, udbrændthed eller lidelser, som har med for eksempel sukkersyge eller hjerte- karsygdomme er på trapperne på Frejasvej i det nordlige Kolding. Også folk med sportsskader vil kunne hente hjælp i klinikken.

Bag projektet står det norsk-danske ægtepar Trude og Troels Simonsen, som er henholdvist læge og kiropraktor, og de håber at komme i gang med deres behandlingscenter hurtigst muligt.

Parret har udset sig ejendommen på Frejasvej, fordi den ligger optimalt især i forhold til motorvejen. Dermed bliver behandlingscentret let tilgængeligt for patienter udenbys fra.

- Vi vil levere en kombination af tjenester, som er unik i regionen og muligvis hele landet, og vi forventer at tiltrække patienter fra minimum hele region Syddanmark. Og så ligger ejendommen skærmet for omgivelserne, men har fint udsyn til fjord og natur, hvilket passer godt til konceptet, forklarer Trude og Troels Simonsen i deres ansøgning til Kolding Kommune om at få tilladelse til projektet.

De to
Trude Simonsen er læge, kiropraktor, heilpraktiker, massør og idrætsleder. Uddannet ved SDU i 2002, Heilpraktikerskolen i Silkeborg og Højskolen i Hedmark i Norge.Troels Simonsen er kiropraktor med speciale i neurologi og idrætsskader, massør og idrætsleder. Uddannet ved SDU i 2006, Carrick Institute for Neuroscience and Rehabilitation og Ollerup Gymnastikhøjskole.

Parret har drevet klinikker i Norge i 10 år og har haft TNT Kiropraktik i Seest i et års tid. Forældre til tre børn og aktive som trænere i Nr. Bjært/ Strandhuse Idrætsforening.

Dispensation

De sidste detaljer er nemlig ikke helt på plads endnu.

For det første skal Kolding Kommune give dispensation til, at ejendommen bag Rema 1000 i boligkvarteret ved Frejasvej må anvendes til formålet. Det har politikerne i plan- og miljøudvalget sagt OK til, men før dispensationen kan udstedes, skal naboerne i området høres.

For det andet er købet af ejendommen ikke endeligt afsluttet, oplyser Troels Simonsen.

- Vi håber det hele lykkes, men det bliver selvfølgelig ikke for enhver pris, siger han.

Det efter alt at dømme kommende privatcenters behandlingstilbud bliver alsidige og nogle forløb vil involvere meditation og yoga.

Lige nu forventer Simonsen og Simonsen, at de vil kunne servicere omkring 50 patienter om dagen i normal arbejdstid, og de regner med at kunne etablere 18-20 parkeringspladser inde på matriklen, hvilket vil være nok til den forventede mængde af patienter.

Og så vil Kolding Kommune undersøge, om man kan etablere en anden vejadgang til ejendommen end fra Frejasvej - f.eks. via Rema 1000-grunden eller Lyshøj Allé.

Parret driver i dag en mindre klinik i Seest, og de har en begyndende stab med læge, kiropraktorer, coaches og sekretær, der er klar til at gå i gang på Frejasvej.

Privatklinik til livsstilspatienter på vej i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce