Prinsen overrakte pris på Innovationsfabrikken

"Så er der også lidt til at hænge på kontoret", sagde Prins Joachim, da han overrakte diplomet til direktør for innovation Flemming Eriksen og adm. direktør Søren Elisiussen, begge Liftup A/S. Forinden havde de modtaget murstens-skulpturen, som er skabt af kunstneren Thorbjørn Bechmann. Foto: John A. Petersen

Prinsen overrakte pris på Innovationsfabrikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang blev Dansk Industris Iniatiativpris uddelt i Kolding. Den opgave tog Prins Joachim sig af.

Kolding: 400 erhvervsfolk måtte op at stå på kommando, da de mandag var til heldags-konference på Innovationsfabrikken. De rejste sig af respekt for Prins Joachim, der ankom for at uddele Dansk Industris Initiativpris 2018. Den skulle gives til en af landets små- eller mellemstore virksomheder, der var konferencens omdrejningspunkt.

Prinsen medgiver, at som tidligere selvstændig er han optaget af de udfordringer, som små og mellemstore virksomheder må løfte for at klare sig i en verden, der konstant forandrer sig.

- Men først og fremmest synes jeg, det er motiverende at høre, hvad virksomhederne gør for at klare sig i konkurrencen. Vi skal selvfølgelig juble over de store virksomheder, vi har i Danmark, men det er også drønspænende at følge de mindre, der er rygraden i vores erhversliv, fortæller prinsen.

Interessen betyder, at prinsen nu gennem flere år har takket ja til at uddele Initiativprisen. I år foregik det for første gang i Kolding, og prinsen ankom som lovet til overrækkelsen, selv om hans far søndag blev indlagt på sygehus. Prins Joachim fortalte dog efterfølgende til de fremmødte journalister, at han skal ind og besøge sin far.

- Han er indlagt, som I ved, og så må vi nu afvente diverse prøver. Så jeg ved sådan set ikke mere end andre, når det drejer sig om, hvad han fejler, fortalte prinsen.

Har du en plan?
Spørgsmålet "Har du en plan?" var overskriften for konference i Kolding. Spørgsmålet blev stillet til de 400 deltagere fra små - og mellemstore virksomheder, som var i fokus på konferencen. Målet var at klæde de mindre virksomheder på til at klare vanskelige opgaver som bl.a. at sammensætte en professionel bestyrelse og imødegå globale forandringer.Konferencen holdes en gang om året sammen med uddelingen af Initiativprisen.

Vi er stolte

Da havde han kort forinden overrakt Initiativprisen til den nordjyske virksomhed Liftup, der arbejder med hjælpemidler.

Liftup får prisen for at sætte æstetik, design og sikkerhed i højsædet, og det sker på en måde, der ikke er hverdagskost, når det gælder hjælpemidler. Virksomheden fremstiller hjælpemidler, som udover at være funktionelle også ser pæne ud i et dagligdags miljø, til blandt andre mennesker med handicap, Det kan dreje sig om en trappe, der kan forvandles til kørestolslift, og om en batteridreven løftestol, som kan hjælpe en person, der er faldet, op fra gulvet til næsten stående stilling på få minutter.

- Vi er utrolig stolte af at modtage DI's Initiativpris. Vi ser det som en anerkendelse af vores arbejde med at skabe lige muligheder for alle gennem innovativ og æstetisk velfærdsteknologi til mennesker, der for eksempel er bevægelseshæmmede, siger adm. direktør Søren Elisiussen, Liftup A/S.

Prinsen overrakte pris på Innovationsfabrikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce