Populær café lukker: Ambitiøs gourmetrestaurant flytter til midtbyen

Holdet bag den nye udgave af restauranten Bror Ditlev, som rykker ind i café Bröds lokaler i Jernbanegade til september. Fra venstre Kira Vemmelund, restaurantchef Mark Dam, vinmand Kristian Vestergaard Frandsen, køkkenchef Rasmus Vemmelund, investor Frank Vemmelund og Jimi Kristensen fra Volkerts Fylke. Foto: Louise Lauritsen

Populær café lukker: Ambitiøs gourmetrestaurant flytter til midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En stor vinkælder skal være med til at trække folk til den ambitiøse restaurant Bror Ditlev, som flytter fra Dalbygade til Jernbanegade.

Kolding: Nini Ravn Hansen og Lotte Fogh har de seneste år har udlevet deres fælles drøm om egen café med café Bröd i Jernbanegade 44, som åbnede i december 2016. Men nu er det slut. Veninderne har svær ved at finde kvalificeret personale til køkkenet, og derfor har de solgt den populære café, som ligger nr. et på Tripadvisor over cafeer i Kolding.

Stedet skal nu bygges om, så det fra september kan huse restauranten Bror Ditlev, der flytter fra Volkerts Fabrikker i Dalbygade til midtbyen.

Med flytter også kok Rasmus Vemmelund, der er en af drivkræfterne bag Volkerts Fylke. Men han får snart nyt arbejdssted.

- Det har hele tiden været planen, at Bror Ditlev skulle flytte, for en fin restaurant skal ligge i byen. Nu har vi prøvet nogle ting af, som vi vil køre fuldt ud i de nye lokaler, hvor vi vil ramme meget mere bredt. Vi skal være de bedste på gastronomien i Kolding, siger den ambitiøse kok, som bliver køkkenchef på Bror Ditlev for et team på fire til fem kokke, der både vil servere frokost og middag.

Satser på vin

Foruden Rasmus Vemmelund og Jimi Kristensen fra Volkerts Fylke bliver også Rasmus' forældre og Kristian Vestergaard Frandsen fra Kolding Vinhandel medejere af den nye restaurant. Her flytter også frokosttilbuddet fra Den Gamle Nationalbank i House of Innovation lidt længere oppe ad gaden ind, og dermed samles flere kræfter på færre adresser.

Kristian Vestergaard Frandsen fra Kolding Vinhandel vil sørge for restaurantens vinkort og arrangere vinskoler og vinsmagninger. Dertil kommer, at restauranten også bliver vinbar om aftenen.

- Vi bygger en kæmpe vinkælder og vil køre vinbar om aftenen, hvor vi også har et barkort med snacks, forklarer Rasmus Vemmelund.

I vinkælderen bliver der også mulighed for at spise for mindre selskaber.

Det nye Bror Ditlev åbner 5. september. Til foråret tilføjes en stor terrasse ud mod Jernbanegade, hvor man vil kunne sidde og spise.

Populær café lukker: Ambitiøs gourmetrestaurant flytter til midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce