Pinsen bød på masser af indbrud: Politi mangler overblik over flere af dem

I flere tilfælde henover pinsen har betjentene ikke haft mulighed for at skrive rapport over, hvad der er stjålet. Arkivfoto: Michael Bager

Pinsen bød på masser af indbrud: Politi mangler overblik over flere af dem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad er der egentlig stjålet? Det spørgsmål stiller politiet sig efter en pinse med flere indbrud, hvor det ikke har været muligt at få et overblik over de eventuelle tyvekoster.

Kolding: Meget kunne tyde på, at politiet i flere tilfælde har haft svært ved at få fat på ejerne hen over pinsen, for i rapporten over de seneste døgn kan man læse, at patruljen i flere tilfælde ikke kan få opgjort, hvad der er stjålet ved indbrud rundt omkring i politikredsen.

Det gælder eksempelvis ved et indbrud i en forretning på Galgebjergvej fredag klokken 02.20, og det gælder også et indbrud på et lager på Ellehammervej, hvor man blot har konstateret, at tyvene har listet rundt i en gang og på kontoret.

I et kontor på Sdr. Ringvej er tyven kommet ind ved at knuse en rude, det er sket søndag klokken 01.51, men bortset fra at man kan konstatere et mislykket forsøg på at stjæle to bordlamper, ved politiet ikke, hvad der eventuelt er fjernet. Lidt senere søndag har en anden virksomhed på Sdr. Ringvej også haft indbrud, men her er tyvekosterne heller ikke opgjort.

Det samme gør sig gældende ved to villa-indbrud på Birkemosevej og på Rytterskolevej.

Øl og værktøj

Men det er ikke uvist, det hele. Der er også indbrud, hvor tyvekosterne er opgjort allerede.

Fra en villa på Stadionvej er der stjålet smykker, PH-lamper og et mindre kontantbeløb, og fra en villa på Viuf Stationsvej er tyven kommet ind gennem en opbrudt kælderdør, og herfra er der stjålet noget fitness-udstyr til 8000 kroner.

I Vester Nebel har der været indbrud i en villa på Dalvej, hvor der er stjålet smykker.

To kolonihavehuse har også haft uønskede gæster. På Overbyvej er der anmeldt tyveri af køkkenmaskiner, mens der fra et kolonihavehus i Svanesøen i Kolding er stjålet kontanter.

På Bastrup Skovvej i Vamdrup har der været indbrud i et værksted. En hængelås er klippet over, og der er blandt andet stjålet en havetraktor og noget værktøj.

På Ambolten har der været indbrud i et kontor. Her er et vindue knust, og der er stjålet noget værktøj af mærket DeWalt. Der er også stjålet øl.

Pinsen bød på masser af indbrud: Politi mangler overblik over flere af dem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce