Nordhøj holder DM


Nordhøj holder DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding: Organisationen Nordhøj holder DM i atletik torsdag 30. august på Kolding Stadion.EM i Para-atletik i Berlin er netop slut og Organisationen Nordhøj følger nu traditionen tro trop. Organisationen Nordhøj har øget fokus på krop og bevægelse ved bl.a. fitness, håndbold, løbe/gå hold samt træning i atletikdiscipliner.

I 2016 holdt Nordhøj OL, i 2017 var det VM i atletik og i år er det DM. I 2016 var deltagerne udelukkende fra Organisationen Nordhøj - i 2017 inviterede organisationen folk udefra til at være publikum, bl.a. Vonsild specialskole - netop med henblik på, at de skulle være idrætsudøvere ved et senere stævne.

I år er deltager idrætsudøvere og tilskuere fra Vonsild specialskole og CJU - Center for Job og Uddannelse i Aabenraa - og så selvfølgelig alle idrætsudøverne og tilskuerne fra Organisationen Nordhøj. I år har idrætsudøverne kunnet vælge to discipliner, og 95 idrætsudøvere vil dyste i forskellige discipliner. Der vil være medaljer til 1., 2. og 3.-pladsen - resten af udøverne vil få et diplom.

Nordhøj holder DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce