Møbelhus fik vendt underskud til et mindre plus

Efter et par år med underskud har Vamdrup Møbelhus igen fået overskud. Ejeren Søren Nielsen åbnede i efteråret 2015 Kolding Møbelbutik, men det lukkede efter et år, og nu er der igen fuldt fokus på butikker i Vamdrup, der har gratis pølse til kunderne deres til "Tovlig Torsdag". Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard

Møbelhus fik vendt underskud til et mindre plus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuldt fokus på møbelhuset i Vamdrup, oprydning i sortimentet og mere markedsføring er medvirkende til, at der igen er overskud i Vamdrup Møbelhus, siger ejeren Søren Nielsen.

Vamdrup: Efter to år med underskud har Vamdrup Møbelhus fået et mindre plus, viser seneste regnskab, der dækker frem til udgangen af april.

Resultatet før skat lander på 21.000 kroner, mens der var underskud de to foregående år på 275.000 og 285.000 kroner.

Møbelhuset i Vamdrup er kendt i landsdelen på grund af tv-reklamerne, hvor ejeren Søren Nielsen blandt andet har optrådt med komikeren Thomas Eje. Reklamerne går altid efter at få smilet frem, men de to foregående år har der altså ikke været meget at grine af.

Underskuddene faldt sammen med, at ejeren af møbelhuset, Søren Nielsen, i oktober 2015 åbnede Kolding Møbelhus på Platinvej ikke langt fra Kolding Storcenter.

Men søsterselskabet i det nordlige Kolding fik aldrig fat, og allerede efter et år meddelte Søren Nielsen, at møbelhuset i Kolding lukkede, og efter ophørsudsalget begærede han selv forretningen i Kolding konkurs.

Ordreindgangen er støt stigende. Vi har fået ryddet yderligere op i sortimentet, og så virker det med markedsføringen og Tovlig Torsdag, hvor vi byder på pølser. Her er mellem 200-300 kunder.
Søren Nielsen, ejer af Vamdrup Møbelhus

Voksende omsætning

Siden har ejeren Søren Nielsen kunne fokusere på Vamdrup Møbelhus, og det har givet pote.

- Vi fik sorteret i varerne og gjorde lidt mere ud af markedsføringen igen blandt andet på tv efter en periode, hvor vi ikke gjorde så meget i det. Samtidig har vi været ved vores leverandører for at få nogle skarpe priser. Og så var det stressende med to butikker. De lå nok også lidt for tæt på hinanden, siger Søren Nielsen.

Virksomheden oplyser ikke omsætningstal, men bruttoresultatet, der er omsætningen fraregnet vareindkøb, er det seneste år steget fra 1,3 til 1,5 millioner kroner, og der er udsigt til, at omsætningen vil stige yderligere i det indeværende regnskabsår, vurderer Søren Nielsen.

- Ordreindgangen er støt stigende. Vi har fået ryddet yderligere op i sortimentet, og så virker det med markedsføringen og Tovlig Torsdag, hvor vi byder på pølser. Her er mellem 200-300 kunder, siger Søren Nielsen.

Møbelhus fik vendt underskud til et mindre plus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce