Løve Apotek åbner filial på Vonsildvej

Det er her på grunden den sidste etape af Center Syd bliver opført. Foto: Steffen Nielsen

Løve Apotek åbner filial på Vonsildvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et apotek skal være der, hvor folk er og handler ind. Derfor åbner Kolding Løve Apotek nu filial ved Center Syd på Vonsildvej. Filialen ventes at åbne til sommer.

Kolding: Center Syd på Vonsildvej er opført af HESØ Group, Ebeltoft, og rummer i dag en række butikker som Føtex, Jem & Fix, Pet World og Burger King - samt ikke mindst 350 gratis parkeringspladser. Til sommer vil centret, der udbygges med ca. 2.500 kvadratmeter, også komme til at rumme et apotek. 

- I dag forventer borgerne, at kunne hente deres medicin og apoteksprodukter der, hvor de i forvejen handler. Derfor åbner vi yderligere en filial på Vonsildvej 1 ved Center Syd, siger apoteker Line Aarøe Rasmussen i en pressemeddelelse fra Kolding Løve Apotek. 

Parkering ved døren

- Mange kunder har fortalt os, at de bruger vores apoteksfilial i Kolding Storcenter, fordi det er let at parkere. Alligevel kan der være langt fra parkeringspladsen og ind i centeret. På Vonsildvej vil parkeringspladserne være lige uden foran apoteket, siger Line Aarøe Rasmussen. Apotekeren fortæller, at man samtidig undersøger mulighederne for at få en drive-in, som man kender det fra fastfood restauranter. Det skal give kørestolsbrugere og andre gangbesværede mulighed for at blive ekspederet uden at skulle ud af bilen.

- Nu håber vi så, at kommunen kan give tilladelse. Trafikken skal jo også kunne afvikles fornuftigt.

Sammen med yderligere en række kædebutikker, får Vonsildvej Apotek nyopførte lokaler, som kan indrettes og optimeres efter kundernes forventninger til et moderne apotek.  - Varerobot er en selvfølge for apotekskunder i Kolding, så det bliver der også på Vonsildvej. Indretningen bliver lys og med god plads. Og personalet bliver naturligvis de samme ansigter, så kunderne kan forvente samme gode service, understreger Apoteker Line Aarøe Rasmussen. /exp

Løve Apotek åbner filial på Vonsildvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce