Kom og fortæl om dine ideer og meninger: Byråd inviterer koldingenserne på middag

Formanden for lokaldemokrati, Ole Alsted (V), håber, at rigtig mange borgere har lyst til at deltage i de to kommende arrangementer med titlen "Mad og Meninger". Man behøver ikke at have et særligt budskab med til de politikere, der kommer til at deltage i Mad og Meninger, siger han. Foto: Martin Ravn

Kom og fortæl om dine ideer og meninger: Byråd inviterer koldingenserne på middag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldemokratiudvalget vil have byrådets medlemmer til at lytte mere til borgerne i hele Kolding. Nu sættes nyt koncept, Mad og Meninger, i søen i Kolding og Vamdrup.

Kolding og Vamdrup: Borgerne i hele Kolding skal have større muligheder for at påvirke politikerne i Kolding Byråd under uformelle omstændigheder, ligesom byrådspolitikerne i højere grad skal møde koldingenserne og høre på, hvad de mener om forskellige emner.

Derfor sætter lokaldemokratiudvalget nu gang i et nyt koncept med titlen Mad og Meninger. Som titlen antyder skal der ved arrangementerne spises og udveksles meninger, og foreløbig er to Mad og Meninger-arrangementer i støbeskeen.

Det første holdes den 1. oktober i Volkerts Fylke i Kolding, mens det næste arrangement bliver holdt på en endnu ikke besluttet dato i november på Hotel Vamdrup.

- En af de opgaver, lokaldemokratiudvalget gerne tager til os, er at skabe en bedre dialog med borgerne. Som borger kan man ved arrangementerne komme og fortælle os om lige det, man vil. Der er ikke en decideret agenda. Vi vil også gerne vise folk, at vi er helt almindelige borgere, som sidder sammen med folk og spiser, siger formanden for lokaldemokratiudvalget, Ole Alsted (V).

Vi er optaget af, at der også sker noget i centerbyerne og ikke bare inde i Kolding
Ole Alsted (V)

Også i oplandet

Volkerts Fylke har i forvejen månedsarrangementet "Kolding spiser sammen", og det er dette, kommunen kobler sig på den 1. oktober, hvor det omdøbes til Mad og Meninger. I Vamdrup findes der ikke noget tilsvarende i dag.

Men for Ole Alsted er det vigtigt, at Mad og Meninger ikke kun tilbydes inde i Kolding by.

- Vi er optaget af, at der også sker noget i centerbyerne og ikke bare inde i Kolding. I Vamdrup kan det være de samme emner, der bliver diskuteret som inde i Kolding, men det kan også være mere lokale emner. Men i Vamdrup eller andre steder undrer borgerne sig nok over de samme ting som i Kolding, for eksempel over økonomien eller havnen, mener Ole Alsted.

Han er ikke i tvivl om, at han og hans politikerkolleger vil komme hjem fra Mad og Meninger med nye ideer. Og det er godt, mener han.

- Vi er afhængige af, at vi får input fra helt almindelige borgere. Vi har ganske vist spørgetime før byrådsmøderne, men det bliver ikke rigtig brugt, og så har Jørn Pedersen Kaffe med Jørn, men det er så kun for en enkelt i byrådet, siger Ole Alsted.

Kom og fortæl om dine ideer og meninger: Byråd inviterer koldingenserne på middag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce