Vibeke og Leo Volsgaard og deres drenge Laurits, til højre, Esben og Asger ved villaen i Almind. De fortæller, at alt har flasket sig for dem, efter de er kommet tilbage til Danmark, og drengene er faldet godt til på Alminde-Viuf Fællesskole. Familien er dog spændt på, hvordan det bliver at komme i gennem den mørke vinter, for de har virkelig sat pris på det varme klima i Australien, selv om de i Sydney og har mærket årstidernes skiften. Foto:Yilmaz Polat

Kolding-familie rejste til Australien og blev der tre år - nu er de hjemme igen

Familien Volsgaard/Frederiksen fra Almind drog i 2015 til Australien for at bo der et års tid. De blev så glade for landet, at de boede der i over tre år. Nu er de hjemme igen men savner landet og livsstilen down under og overvejer at rejse afsted igen.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien

Familien Volsgaard
Leo er 45 år og IT-konsulent, Vibeke er 46 år og har Klinikken for Sundhed og Velvære i Almind, hvor hun giver massage og akupunktur.Esben er 15 år og skal i 9. klasse på efterskole, Asger er 14 år og skal i 8. klasse, og Laurits er ni år og skal i 3. klasse. De to yngste skal fortsat gå på Alminde-Viuf Fællesskole. Før de rejste til Australien, gik de to ældste drenge på Kolding Friskole.

Familien har boet i deres hus i Almind siden 2000. De lejede det ud, mens de var i Australien.

De har fået permanent opholdstilladelse i Australien, men den bortfalder, hvis de ikke vender tilbage i løbet af fire år.
Annonce