Kolding IF præsenterer nye sponsorer og ny investor

Rune Nautrup kan sandsynligvis se frem til at få nye holdkammerater, efter nye sponsorer har meldt sig i Kolding IF. Arkivfoto

Kolding IF præsenterer nye sponsorer og ny investor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koldings bedste herrefodboldhold opruster med nye hovedsponsorer og ny investor. Sportschefen satser på at hente to-tre spillere.

Kolding: Kolding IF præsenterer i dag ny ammunition i ambitionen om oprykning til 1. division.

Klubben har netop præsenteret fire nye hovedsponsorer og en ny investor.

Det er Mos Mosh, Sonlac, Sam Partner og Cool Store, der træder ind som hovedsponsorer i klubben for sæsonen 2018/2019. Det skriver Kolding IF i en pressemeddelelse.

Hvor mange penge Kolding IF får tilført, melder pressemeddelelsen intet om.

"Næste sæson er målsætningen oprykning til 1. division. Forudsætningerne for dette sker, er blevet kraftigt styrket," skriver klubben.

- Der sker rigtig mange spændende ting omkring fodbolden i Kolding både på ungdoms- og seniorsiden. Det skal vi bakke op om. Det håber jeg virkelig, at borgerne og virksomhederne i Kolding vil gøre i den kommende tid. Kolding IF skal være hele Koldings fodboldklub, hvor alle er velkommen, siger Kim Hyldahl fra Mos Mosh i pressemeddelelsen.

Sportschef Ulrik Pedersen satser på, at den økonomiske indsprøjtning giver mulighed for at hente forstærkninger til truppen.

- Vi har fået nogle nye gode kræfter ind, der sammen med vores mange fantastiske og trofaste støtter har skabt en ekstrem spændende platform. Jeg ser utrolig lyst på fremtiden for Kolding IF, siger sportschef Ulrik Pedersen i pressemeddelelsen.

- Vi har et rigtig stærkt hold og har hele grundstammen på plads til den kommende sæson. Vi håber på at kunne tilføre to-tre dygtige spillere til holdet. Vi må have is i maven og se på, hvilke muligheder vi får. Det er desværre ikke os endnu, der har serveretten, vi må have tålmodighed og slå til, når muligheden byder sig. Vi skal være overbeviste om kvaliteterne, og at det er reelle forstærkninger, udtaler sportschefen.

Ny investor

Søren Sundahl er den nye investor i Kolding IF, skriver klubben i pressemeddelelsen.

- Dette er et rigtig sjovt og spændende projekt med en lang række spændende mennesker i og omkring klubben. Jeg vil gerne bidrage og bakke op, og lad os se, hvor langt vi kan komme i fællesskab, siger Søren Sundahl, der i 2015 solgte den Kolding baserede forretning CoolSMS til norske LINK Mobility, hvor han i dag sidder i en direktørstilling og samtidig er storaktionær. LINK Mobility er noteret på fondsbørsen i Oslo.

Kolding IF præsenterer nye sponsorer og ny investor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce