Kolding IF kan sikre oprykningen i dag - næsten

Kolding IF har tre gange i denne sæson testet sig mod superligamodstand. Senest i pokalnederlaget til FC Midtjylland. Vinder Kolding IF mod Middelfart mandag, venter der modstand fra 1. division i næste sæson. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Kolding IF kan sikre oprykningen i dag - næsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en sejr på hjemmebane over Middelfart i eftermiddag rykker Kolding IF op i 1. division. Medmindre altså at Kolding taber sæsonens sidste kamp, samtidig med at Brabrand går helt aldeles og usædvanligt målamok i sine to sidste kampe.

Kolding: Vinder Kolding IF hjemme over Middelfart i eftermiddag, er oprykningen til 1. division sikret. Så godt som i hvert fald.

Med to runder tilbage af sæsonen er Kolding IF tre point foran Brabrand. Ender holdene på lige mange point, tæller målscoren, og her er Kolding IF klart bedst. Kolding IF har en målscore på plus 35, mens Brabrands målscore er plus 23. Det kræver en vanvittig sensation, hvis Brabrand skal indhente 12 mål på Kolding IF på to kampe. Vi kan vist godt vove pelsen og konstatere, at det ikke kommer til at ske.

Og derfor kan Kolding IF altså rykke op mandag eftermiddag. Brabrand spiller samtidig, og Kolding IF rykker op, hvis koldingenserne får mindst lige så mange point som Aarhus-holdet.

Kolding IF-træner Anders Jensen går heller ikke så meget med livrem og seler, at han har behov for at tage forbehold for to gigantsejre til Brabrand.

- Vi har to skud i bøssen i kraft af vores målscore, der er bedre end Brabrands, siger han.

Optakt
Kolding IF møder Middelfart på Kolding Stadion mandag klokken 14.00.Kolding IF rykker op i 1. division, hvis Brabrand ikke får flere point i sin kamp mod Jammerbugt, end Kolding IF får mod Middelfart.

Kolding IF har i løbet af sæsonen tabt fire kampe i 2. division. Det var mod de to andre tophold, Skive og Brabrand. Kolding har ikke tabt til nogen andre modstandere hverken hjemme eller ude.

En speciel kamp

Taber Kolding IF til Middelfart, mens Brabrand vinder sin kamp mod Jammerbugt, kan Kolding IF i stedet sikre oprykningen på udebane mod Jammerbugt i sæsonens sidste kamp på lørdag.

Men det ville naturligvis være sjovere at klare sagerne foran hjemmepublikummet. Og så endda i et lokalopgør, hvor Anders Jensen på sit hold ikke fornemmer nervøsitet.

- Jeg tror egentlig, at vi glæder os mere, end vi er spændte. Den kamp mod Middelfart har vi ventet på i lang tid. Den glæder vi os til at spille, siger han.

- Vi spiller tit mod hold, der ligger noget længere væk. Det er en speciel kamp, fordi vi kender hinanden ret indgående.

Hvor meget mærker I kampens betydning?

- Jeg tror faktisk, at vi har mærket det mere før. I den her kamp ved vi, at vi egentlig bare skal slippe tøjlerne og ud over stepperne. Vi viste i onsdags (Kolding IF slog Ringkøbing 1-0, red.), hvordan vi skal håndtere kampen, hvis vi kommer foran.

Kolding IF kan sikre oprykningen i dag - næsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce