Klatrepark køber kæmpe-grund: Ny actionpark på vej

Søren Madsen har opkøbt området her for at udvide Funky Monkey Park med en ny actionpark, der åbner 1. juni. Foto: Steffen Nielsen

Klatrepark køber kæmpe-grund: Ny actionpark på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klatreparken Funky Monkey Park udvider med et 4,5 hektar stort område ud mod Hylkedalvej. Her vil en ny actionpark åbne til sommer.

Kolding: Der bliver masser af plads at boltre sig på, når klatreparken Funky Monkey Park bliver udvidet med en ny actionpark til sommer. Virksomheden bag klatreparken har nemlig købt et 45.000 kvadratmeter stort areal ud mod Hylkedalvej, hvor entreprenørvirksomheden NCC hidtil har opbevaret materialer.

Indtil videre har direktør for Funky Monkey Park Søren Madsen ikke lagt sig fast på, hvad den nye actionpark præcist skal indeholde. Muligheden for at købe arealet opstod nemlig ret pludseligt.

- Vi har 1000 idéer. Der sker en hulens masse i Hylkedalen, blandt andet med et kommende trailcenter, og det vil vi gerne være en del af. Og så har jeg da en forhåbning om, at det kan give noget synergi med klatreparken, forklarer han.

Ny actionpark
1. juni åbner den nye actionpark på et 45.000 kvadratmeter stort areal ud til Hylkedalvej nogle hundrede meter fra Funky Monkey Park.Hvilke aktiviteter der kommer på det nye område er endnu ikke afgjort, men det ligger fast, at der skal være paintballbane.

Ny paintballbane

Selvom de fleste af den nye actionparks aktiviteter endnu ikke er på plads, så er det allerede afgjort, at Søren Madsens paintballbane i Kolding Nord skal flytte til den nye actionpark.

- Det var faktisk det, jeg startede med i 1992, så jeg har en lille kærlighed for paintball og synes, det er skide skægt. Så der skal gøre noget ekstra ud af det, siger han og tilføjer, at man stadig vil kunne bruge paintballbanen på Dons Landevej, indtil den nye actionpark åbner 1. juni.

Ud over paintballbanen forventer Søren Madsen at kunne præsentere en eller to aktiviteter mere på det nye areal til sommer, mens der i de kommende år løbende vil blive tilføjet flere nye aktiviteter.

Klatrepark køber kæmpe-grund: Ny actionpark på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce