Klassisk aftensmad og spansk tapas på nyt spisested i Kolding

35-årige Lars Philbert har arbejdet som køkkenchef og kok både herhjemme og i blandt andet Frankrig, Spanien, Peru og Ecuador. Nu har han slået sig ned i Kolding, hvor han har startet sit eget madkoncept Innovationskøkkenet, der holder til her på Café Firefly i Munkegade. Foto: Steffen Nielsen

Klassisk aftensmad og spansk tapas på nyt spisested i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt madkoncept åbner i Kolding i denne uge. Ud over restaurant byder Innovationskøkkenet på klassisk aftensmad ud af huset.

Kolding: Brætspilcaféen Café Firefly har fået selskab af en lille restaurant med plads til 12 gæster.

Stedet hedder Innovationskøkkenet, og ud over at fungere som restaurant vil det også være hjem for konceptet Bedstemor med slag i, hvor man kan hente klassisk dansk aftensmad til lave priser med hjem. Konceptet er især tænkt til ældre, der i forvejen får leveret mad.

- Det har altid været min drøm at have mit eget sted, og jeg kunne mærke mere og mere, at jeg havde brug for at udtrykke mig selv. Det problem, jeg har haft med mange af de job, jeg har haft, er, at der ikke har været nogen visioner. Det har bare handlet om at tjene penge. Jeg prøver at gøre, så alt, hvad jeg laver, har en dybere værdi, fortæller den 35-årige kok Lars Philbert, der er manden bag Innovationskøkkenet.

Åbner med vegansk mad

En af de ting, der vil komme til at fylde meget på menukortet, er vegetariske og veganske retter, og i denne uge fra torsdag til søndag bliver åbningen af den lille restaurant markeret med en syvretters spansk inspireret vegansk menu.

Fra næste uge vil Innovationskøkkenet så have almindeligt åbent, i første omgang med et spansk inspireret menukort.

Ingen af Lars Philberts koncepter er dog så faste, at de ikke kan laves om, og han inviterer derfor interesserede til at komme med input til Innovationskøkkenet på et møde tirsdag 20. marts. Det kan man læse mere om på facebook.com/lacocinadelainnovacion, hvor man også kan læse mere om konceptet.

Klassisk aftensmad og spansk tapas på nyt spisested i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce