Kampen om antennekunderne er benhård i Christiansfeld

"Det var desværre lidt uheldigt, at YouSee valgte at guide mange medlemmer ud, inden de nåede ind til en snak med foreningen. Så er der nogen, som ikke fik en snak med foreningen er det selvfølgelig stadig muligt, vi er nemlig tilbage på hotellet d. 1. marts". Sådan skriver Christiansfeld Net i en besked på sin Facebook-side efter et arrangement tidligere på måneden, hvor YouSee mødte talstærkt op på Brødremenighedens Hotel for at tale med mulige kunder, der ønsker at skifte fra den lokale antenneforening. Foto: Colourbox

Kampen om antennekunderne er benhård i Christiansfeld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

YouSee har ikke tænkt sig frivilligt at lade kunderne forsvinde, når Christiansfeld Net med udgangen af marts forlader samarbejdet med den store telegigant.

Christiansfeld: Datoen nærmer sig for, at Christiansfeld Net forlader samarbejdet gennem 11 år med leverandøren YouSee. Med udgangen af marts begynder den lokale antenneforening selv at forsyne borgerne i Christiansfeld, Sjølund, Fjelstrup, Stepping og Taps med fjernsyn og internet.

Som udgangspunkt følger medlemmerne med den lokale antenneforening, men Christiansfeld Net erkender også, at konkurrencen om kunderne er hård. YouSee har tydeligvis ikke tænkt sig frivilligt at vinke farvel til de omkring 1400 kunder, som har været kunder i selskabet gennem det årelange samarbejde med Christiansfeld Net.

Blandt andet har YouSee holdt sit første borgermøde på Brødremenighedens Hotel, og Erik Gram-Hanssen, der er fungerende formand for Christiansfeld Net, forventer at se mere til YouSee, inden skæringsdatoen den 31. marts. Og den formodning er netop bekræftet af en annonce på Facebook, som fortæller, at selskabet kigger forbi næste gang allerede den 1. marts for at tale med mulige kunder.

Færre medlemmer
Gennem 11 år YouSee leveret signaler til Christiansfeld Net, men antenneforeningen har valgt at afbryde samarbejdet, først og fremmest fordi man gennem en årrække har set flere og flere medlemmer forlade foreningen.Man kan læse mere om foreningen på www.christiansfeldnet.dk

Parat til modkampagne

Erik Gram-Hanssen forklarer, at ved det første møde på hotellet blev de interesserede mødt at 11-12 ansatte fra YouSee, og efter snakken med teleselskabet blev kunder guidet hele vejen fra ud til hoveddøren - og dermed forbi den informationsstand, som den lokale antenneforening ellers ved samme lejlighed havde stillet op i den anden ende af hotellet.

- Vi synes, det havde været mest fair, hvis man frit lod folk komme hen til os for at høre, hvad vi har at byde på. Vi synes måske, at de er lige lovlig langt fremme i skoene, for vi spurgte dem flere gange, om ikke det var i orden, at folk også fik en snak med os, inden de blev ledt udenfor, siger Erik Gram-Hanssen.

Har I været naive og troet, at YouSee frit ville lade kunderne forsvinde?

- Nej, vi er ikke overraskede over, at der kommer en modkampagne, men vi er måske lidt overraskede over metoden, fortæller Erik Gram-Hanssen.

Han oplyser, at antenneforeningen selv har planer om at stå på hotellet igen den 1. marts og i Seniorhuset Christiansfeld alle mandage mellem kl. 11-14, onsdage mellem kl. 14-17 og fredage mellem kl. 10-13.

Vi håber alle flytter med

Som udgangspunkt følger alle antenneforeningens medlemmerne med, når samarbejdet stopper med YouSee med udgangen af marts. Hvad angår tv'et skal kunderne indstille kanalerne på ny, og hvis de også har bredbånd, skal de ned til antenneforeningen og have et nyt modem, mens det gamle skal returneres til YouSee.

- Vi tror, at alle flytter med - det er vores udgangspunkt - men vi ved det ikke på nuværende tidspunkt, siger Erik Gram-Hanssen.

Vi er massivt til stede

Hos YouSee har vicedirektør Eva Birgitte Bisgaard har denne kommentar til den skarpe konkurrence om antennekunderne i Christiansfeld:

- Vi er selvfølgelig kede af, at Christiansfeld Net's bestyrelsesformand har haft en negativ oplevelse af det afholdte YouSee arrangementet på hotellet. Som det altid er tilfældet, når vi afholder vores regionale arrangementer, var vi også denne gang massivt til stede.

Kampen om antennekunderne er benhård i Christiansfeld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce