KIF-chef evaluerer og ser fremad: Vi vil gerne fortsætte med at lave sådanne fodboldfester

De mange besøgende på Autocentralen Park skabte en flot ramme om en historisk aften. Foto: Yilmaz Polat

KIF-chef evaluerer og ser fremad: Vi vil gerne fortsætte med at lave sådanne fodboldfester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den daglige leder evaluerer dagen derpå, Kolding IFs mest velbesøgte kamp siden 1982. Han er stolt og håber, at klubben også i fremtiden er i en position, hvor den skal arrangere flere af den slags kampe.

Kolding: 6.100 mennesker var onsdag aften forbi Autocentralen Park. Kolding IF blev slået ud af pokalturneringen af de danske mestre fra FC Midtjylland. Ikke desto mindre dannede stadion ramme om en mindre folkefest. Ikke siden 1982 har der været så mange tilskuere til en fodboldkamp i Kolding. Derfor var det også noget af en opgave, som den daglige leder Michael Flyvholm stod overfor sammen med resten af klubben.

- Vi løfter opgaven rigtig godt. Det var en hektisk men fantastisk oplevelse, som de frivillige og drengene inde på banen leverede, siger Michael Flyvholm.

Onsdagens succesoplevelse på Autocentralen Park tager den daglige leder som et udtryk for, at folk i Kolding gerne vil fodbold, og hvilket potentiale Kolding har som fodboldby.

- Vi har et kæmpe fundament at bygge videre på, så kampen mod FC Midtjylland var en kæmpe bekræftelse af, hvad vi laver hernede, siger Michael Flyvholm.

Jeg vil gerne sige tusind tak. Det er en fornøjelse, at Kolding gerne vil os. Det var ikke kun en festdag for os, men for hele Kolding. En kæmpe tak til alle der var med.
Michael Flyvholm, daglig leder af Kolding IF
Kolding IF i 2. division
Kolding IF indtager pt. førstepladsen i 2. divisions Gruppe 1. Holdet er sikret en plads i oprykningsspillet, der har sidste spilledag den 22. juni.Anders Jensens tropper har kun tabt to kampe i sæsonen. En enkelt i ligaen mod Brabrand IF og onsdagens opgør mod FC Midtjylland.

Vil gerne sige tak

Kolding IF-chefen har arbejdet på kampen i lidt over en måned. Derfor var han også en lettet mand, da JydskeVestkysten talte med ham dagen derpå. Her havde han også en klar besked til byen.

- Jeg vil gerne sige tusind tak. Det er en fornøjelse, at Kolding gerne vil os. Det var ikke kun en festdag for os, men for hele Kolding. En kæmpe tak til alle der var med, siger Michael Flyvholm.

Der er en klar kontrast mellem de 6.100 mennesker, der var på stadion mod FC Midtjylland og så de 400, der var til kampen mod Kjellerup i lørdags. Det kræver flere hænder at håndtere så mange gæster. Derfor har Michael også en klar bøn til byen.

- Vi vil gerne rykke op og arrangere flere af sådanne kampe for byen. Men skal det være på fast basis, så får vi brug for mere hjælp, vi kan ikke klare det uden frivillige, siger Michael Flyvholm.

Kan ikke stoppe romerlys

At nogle fodboldfans tager fyrværkeri med på stadion er ingen nyhed. Og selv om klubber tager alle forholdsregler, er det alligevel svært at stoppe. Det samme gjorde sig gældende onsdag aften.

- Vi brugte hele dagen på at sikre området omkring stadion. Undersøge om der lå noget fyrværkeri gemt rundt omkring på stadion. Vi havde også lånt vagter fra andre klubber, så sikkerheden kunne være i top. Men et romerlys fylder ikke meget, og putter tilskuerne dem i underbukserne, er der ikke meget, vi kan gøre, siger Michael Flyvholm.

Den ekstra sikkerhed omkring kampen kom også til udtryk, da kampen blev udskudt med ti minutter kort tid før kampstart, da politiet skulle have styr på nogle uofficielle fangrupperinger. Det fik politiet dog hurtigt, og kampen blev afviklet ganske fredeligt.

KIF-chef evaluerer og ser fremad: Vi vil gerne fortsætte med at lave sådanne fodboldfester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce