Indbrudsbølge rammer flere fritidshuse i Hejls

Flere huse i sommerhusområdet ved Hejlsminde er blevet ramt af indbrud den seneste tid. Det er primært designermøbler, der er blevet stjålet. Arkivfoto: Søren Gylling

Indbrudsbølge rammer flere fritidshuse i Hejls

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er blevet stjålet designermøbler og andre designerting fra en række fritidshuse på Strandvejen Mindegården i løbet af den sidste uges tid.

Hejlsminde: Mens vi går mod lysere tider og begynder at overveje at vende tilbage til vores sommer- og kolonihavehuse, har en flok indbrudstyve set deres snit til at gøre det samme.

Alene i løbet af weekenden har politiet nemlig modtaget seks anmeldelser om indbrud i sommerhuse på en række forskellige adresser på Strandvejen Mindegården. Det oplyste Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi mandag.

Og det er ikke kun adresserne, der er fællesnævneren ved indbrudene. Stort set alle steder er indbruddet sket gennem ved knuse et vindue, og gerningmanden er samtidig kun gået efter designermøbler og andre designerting.

I det ene hus er der nemlig blevet stjålet hele otte Wegner y-stole, lige som der også er blevet stjålet en Wegner stol af ukendt model et af de andre steder. Et tredje sted er der blandt andet stjålet en Kay Bojesen abe. I dette hus er er der også blevet stjålet nogle flasker alkohol.

- Det er en bølge af indbrud i fritidshuse, der sker på samme tid. Vi samler indbruddene i øjeblikket og arbejder ud fra en teori om, at det er den samme gerningsmand, der står bag dem alle, siger Finn Ellegaard Nielsen.

Anmeldt fredag

Det er svært for politiet at sige, hvornår indbruddene præcis er sket, og om de er sket på samme tid eller over flere dage. De mulige gerningstidspunkter strækker sig nemlig så langt tilbage som søndag den 2. februar, hvor Wegnerstolen og Kay Bojesen aben blevet stjålet.

Alle indbrudene er blevet anmeldt i fredags.

- Det er taknemmeligt at begå indbrud i den slags huse for tiden. Der er ikke så mange hjemme, siger Finn Ellesgaard Nielsen.

Har du set eller hørt noget mistænkeligt, kan du kontakte politiet på 114.

Indbrudsbølge rammer flere fritidshuse i Hejls

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce