Her er vinderne: Disse 10 skal skal opleve Obama

Gulvet i byrådssalen var mandag formiddag dækket af 5.251 stykker papir, som havde hvert sit nummer. Borgmester Jørn Pedersen og lokalredaktør Laust Tuxen Hedegaard trak de 10 heldige vindere af billetter til arrangementet med Obama på fredag 28. september op ad stakken. Foto: Steffen Nielsen

Her er vinderne: Disse 10 skal skal opleve Obama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding Kommune og JydskeVestkysten Kolding trak mandag formiddag lod om de 10 billetter til arrangementet med Barack Obama på fredag 28. september.

Kolding: Spændingen var næsten til at tage og føle på, da borgmester Jørn Pedersen og lokalredaktør Laust Tuxen Hedegaard mandag formiddag mødtes i byrådssalen på rådhuset for at sætte navn på de 10 billetter, som Kolding Kommune har reserveret til almindelige borgere.

Alle beboere i Kolding Kommune over 18 år har kunnet deltage i lodtrækningen ved at skrive sig op på kommunens hjemmeside. Det var der ved fristens udløb torsdag 20. september 5.251 borgere, der havde gjort.

På lodtrækningsdagen var de mange navne omsat til lige så mange stykker papir med hvert sit nummer på, som var spredt ud på gulvet i byrådssalen.

Her skiftedes borgmesteren og lokalredaktøren til at trække de i alt 10 numre ud fra den store pulje. Hvert nummer blev med det samme slået op og tjekket af kommunens webchef Troels Vinding og borgmestersekretær Heidi Johannesen, som sad klar ved hver sin computer for at finde ud af, hvilket navn, der gemte sig bag hvert enkelt nummer. Navn og adresse skulle også tjekkes i folkeregistret, inden det blev offentliggjort, så kommunen var sikker på, at billetterne kun tilfaldt borgere med bopæl i kommunen.

Da de 10 navne var udtrukket, blev der for en sikkerheds skyld trukket fem ekstra numre, som ligger i en reservepulje, hvis nu en af de heldige vindere alligevel ikke har mulighed for at deltage på fredag. Navnene på borgerne i reservepuljen er ikke offentliggjort.

De 10 vindere
Lise Dydensborg, KoldingDanny Johnsen, Kolding

Anna Kjærgaard Kristiansen, Kolding

Henrik Jensen Kiel, Kolding

Dennis Hansen, Kolding

Finn Lindby, Kolding

Anna Eva Thomassen, Kolding

Karina Jensen, Vamdrup

Danni Larsen, Kolding

Kirsten Marie Bording Laursen, Kolding

Fem mænd og fem kvinder

De 10 heldige vindere er fem mænd og fem kvinder. Ni af vinderne er fra Kolding, mens en bor i Vamdrup.

Efter lodtrækningen gik borgmester Jørn Pedersen straks i gang med at ringe de heldige vindere op, og han startede med vinder nummer ni, Danni Larsen fra Kolding, fordi der var lidt usikkerhed om hans adresse. Men Danni forsikrede borgmesteren om, at han er født og opvokset i Kolding og har boet her hele sit liv, og derfor kunne Jørn glæde ham med nyheden om, at Danni skal opleve Obama på fredag, når han besøger SDU i Kolding.

Her er vinderne: Disse 10 skal skal opleve Obama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce